Γεννήθηκε στη Σύρο το 1989 και αγάπησε το ναυτικό επάγγελμα αφότου ξεκίνησε να το ασκεί. Τότε στην αρχή των σπουδών και στο πρώτο ταξίδι ως δόκιμος με το γιαπωνέζικο Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΥΤΙΛΗΝΗ», κατάλαβε πως η θάλασσα τον κέρδισε για πάντα.

Η συνέχεια ήταν το «ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ 1», το «ΑΡΤΕΜΙΣ» για μεγάλο διάστημα, το «ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ», το «ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ», το «ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ» και τελευταίο το «ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ» όπου τον συναντήσαμε.
Δεν ξεχνά όμως το αγαπημένο του καράβι, το «ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ», με το οποίο ταξίδεψε για 22 μήνες, από Ανθυποπλοίαρχος έως Υποπλοίαρχος.

Ύπαρχος πρωτόπιασε στα 24 του, το 2014 στο «ΑΡΤΕΜΙΣ» με ναυτολόγιο Υποπλοιάρχου.
Ακόμη θυμάται την πρώτη του μανούβρα με το πλοίο στο λιμάνι της Κιμώλου, όταν για πρώτη φορά ο Cpt Στέλιος Περιστεράκης του εμπιστεύθηκε τα χειριστήρια.

Από όλους τους δασκάλους του αποκόμισε πράγματα.. από τον Cpt Γιώργο Αρβανίτη ο οποίος ήταν και ο πρώτος του Πλοίαρχος στο «ΜΥΤΙΛΗΝΗ», τον Cpt Δημήτρη Λαδά, τον Cpt Διαμαντή Παπαγεωργίου, τον Cpt Στέλιο Περιστεράκη, τον Cpt Κώστα Δρίβα, τον Cpt Μπάμπη Παντελή, τον Cpt Γιώργο Ευμορφόπουλο, τον Cpt Μάριο Πελέκη και τον Cpt Γιάννη Φυτρολάκη.

Παντρεμένος με 2 παιδιά, ζει μόνιμα στην αγαπημένη του Σύρο και συνεχίζει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο.. να ταξιδεύει στο Αιγαίο με τα καράβια της Ελληνικής Ακτοπλοΐας!

Του ευχόμαστε πάντα καλά ταξίδια σε ήρεμες θάλασσες και υγεία και αγάπη στην οικογένεια του!

Πηγή: arxipelagos.com