Σε διάχυτο αγωνιστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΔΕΗ ν. Κυκλάδων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Νομικός, αφού ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους τους περιισταμένους, έτσι ώστε να αγωνίζονται διαρκώς να επιτύχουν το καλύτερο τόσο για τους ίδιους όσο και για το μέλλον των παιδιών και των εγγονιών τους, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

«Χαίρομαι που σήμερα βρίσκομαι σε μια ομάδα, μια οικογένεια,  που αποτελεί σήμερα την εφεδρεία, ενώ κάποτε ήταν στην πρώτη γραμμή των υπαλλήλων της ΔΕΗ», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Συγκοινωνιών – Μεταφορών Κυκλάδων Μάκης Δαδάος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι, όποτε παραστεί ανάγκη, τα μέλη του Συνδέσμου θα παράσχουν απλόχερα τη βοήθειά τους, προφέροντας τα μέγιστα.

Ευχές απεύθυνε επίσης ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων Μάρκος Βουτσίνος, ο Διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Σύρου κ. Ραγκούσης, ο πρόεδρος των Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιάννης Χαρίτος, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων Ναυτικών Κυκλάδων Γιώργος Μηλιός, οι οποίοι σημείωσαν ότι με αισιοδοξία, ενότητα και αγωνιστική διάθεση δύνανται να επιτύχουν τους στόχους τους.

Από την πλευρά του,  ο αντιπρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ Ταξιάρχης Κουρουτός ευχήθηκε καλύτερες μέρες στους παρισταμένους και τις οικογένειες τους, εκφράζοντας την πίστη ότι με αισιοδοξία και ενότητα κυρίως  θα πετύχουν καλύτερα πράγματα.

Πριν από την κοπή της πίτας προηγήθηκε Γενική Συνέλευση στην οποία τέθηκαν επί τάπητος οι υποσχέσεις που τους έχουν δοθεί αναφορικά με τις αυξήσεις στους μισθούς και στα επικουρικά, με τον κ. Γρυπάρη να δηλώνει στο «Λ»: «Περιμένουμε τις αποφάσεις του ΣτΕ, των Δικαστηρίων. Παρόλο που συνάδελφοι έχουν δικαιωθεί από τα δικαστήρια, δεν έχουν πάρει τα λεφτά τους από το 2016 και μετά. Πρέπει την αγωνιστική διάθεση να την μεταλαμπαδεύσουμε και στους νεώτερους».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κλήρωση τριών λαχνών, στους κατόχους των οποίων δόθηκαν συμβολικά δωράκια.