Ένα συριανό νέο παιδί, επιτυχημένο στη δουλειά του, φιλοξένησε το ένθετο περιοδικό InStyleτου Κυριακάτικου ΕΘΝΟΥΣ (08/09)  παρουσιάζοντας τις γαστρονομικές του προτιμήσεις αλλά και χαρίζοντας στους αναγνώστες του πέντε ιταλικές συνταγές που ο ίδιος δημιουργεί στην κουζίνα του Ιταλικού εστιατορίου APERIO Cucina & Vino στο Χολαργό, όπου εργάζεται.

Ο λόγος για τον Αλοΐσιο (Λούη) Βουτσίνο, το «Λουάκι μου» όπως τον φώναζε η μητέρα του, όταν σε ηλικία μόλις 32 χρονών, χτυπημένη από τον καρκίνο, άφησε μικρά, τον Λούη και τον Αντώνη, τον μεγαλύτερο αδελφό του, για να ταξιδέψει στην αιωνιότητα.

Αυτά τα δύο μικρά αδέλφια, χάρις την στήριξη του πατέρα τους Μιχάλη, ο οποίος στάθηκε πατέρας και μάνα μαζί για τα δύο μικρά τότε παιδιά του, σήμερα έχουν γίνει επιτυχημένοι Άνθρωποι πάνω απ όλα, δύο λαμπροί νέοι, ακολουθώντας ο καθένας το δικό του επαγγελματικό δρόμο. Ο Αντώνης απόφοιτος της ΑΕΝ Σύρου, ταξιδεύει σε ποντοπόρα πλοία, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την σύζυγο του, ενώ ο Λούης, θεωρείται ένας από τους καλύτερους σεφ έχοντας εργαστεί σε γνωστά  εστιατόρια δημιουργώντας τις δικές του gourmet γεύσεις.

Είναι απόφοιτος της Σχολής  CHEF D’ OEUVRE που είναι η πρώτη εξειδικευμένη σχολή Γαστρονομίας που λειτούργησε στην Ελλάδα, η οποία πρωτοστατεί και ξεχωρίζει για το υψηλό επίπεδο παρεχόμενης εκπαίδευσης και για τις συνεχείς διακρίσεις της.

Στο Χολαργό όπου εργάζεται σήμερα στο Ιταλικό εστιατόριο AperioCucina&Vino,τον ανακάλυψε η αρθρογράφος του περιοδικού InStyle, του ένθετου που κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με την εφημέριδα ΕΘΝΟΣ, η οποία όπως αναφέρει «Αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση (σ.σ αναφερόμενη στο εστιατόριο), είναι ο πιο διαβασμένος αλλά προσγειωμένος σεφ του, Αλοΐσιος Βουτσίνος».

Το μενού που πρότεινε ο συριανός και αγαπητός σε όλους Σεφ, είναι Λαβράκι με πουρέ σελινόριζας, Arancini, PastaSalad, Ριζότο μπουράτα και Λαζάνι Ραγού.

Όσοι βρεθείτε στην Αθήνα, σπεύσατε στο Χολαργό, Μεσογείων 258 τηλ.210-6542002, θα σας υποδεχτεί με ένα ζεστό χαμόγελο και θα δημιουργήσει για σας τα καλύτερα πιάτα που θα σας απογειώσουν γευστικά.