Τα αποτελέσματα των αγώνων

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ποσειδωνία το Dellagrazia Run 2017 με αγώνες τρεξίματος ανδρών/γυναικών 2,5 χλμ και 5 χλμ και παράλληλους αγώνες παιδιών 100μ, 200μ, 400μ, 600μ.

του Αντώνη Σολάρη

Οι αγώνες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία αφού οι διοργανωτές «Δρομείς της Σύρου» και το Τοπικό Συμβούλιο Ποσειδωνίας είδαν για άλλη μια φορά άνδρες και γυναίκες να τρέχουν και πολλά παιδιά να συμμετέχουν στις μικρότερες αποστάσεις με διάθεση και χαμόγελο.

Αυτές οι διοργανώσεις διατηρούν το ενδιαφέρον για τον στίβο και το τρέξιμο σε ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας αλλά και προσελκύουν μικρά παιδιά.

Σε συνδυασμό με την ανακατασκευή του Γυμναστηρίου στα Πευκάκια που ανακοινώθηκε πρόσφατα θα αποτελέσουν τις βάσεις για την επαναδραστηριοποίηση του στίβου στην Σύρο που η παρουσία του στους 29ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες και στα «Δήλεια 2017» που έγιναν στην Μύκονο με μεγάλη επιτυχία και συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από όλα τα νησιά του Αιγαίου ήταν τραγικά ανύπαρκτη

Η Σύρος συμμετείχε και στις δυο διοργανώσεις με επίσημους κριτές και δεν είχε αθλητές και αθλήτριες…..

Αποτελέσματα 5000 μέτρων

Σιδηρόπουλος Κωστής
Μενδρινός Αλέξανδρος
Βαρθαλίτης Μάρκος

Αποτελέσματα 2500 μέτρων

Κόνδυλας Μιχαήλ
Αρβανίτης Δημήτριος
Βουτσίνος Μάριος

*Στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο που έγινε στη Θεσσαλονίκη την περασμένη βδομάδα ο Συριανός δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Μενής πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 1 ώρα 08:26.