Έφυγε από τη ζωή στα 89 του χρόνια ο δικηγόρος Γιώργος Γιαννούτσος, ο οποίος είχε διατελέσει μάλιστα και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος είχε τιμηθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο για την προσφορά του και είχε ανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρός του τον Ιανουάριο του 2018, ενώ τιμητική πλακέτα του είχε απονείμει και η ΝΟΔΕ Κυκλάδων τον Ιανουάριο του 2008, στο πλαίσιο εκδήλωσης στην οποία τιμήθηκαν όλοι οι πρόεδροί της, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Γιαννούτσος.

Να επισημανθεί ότι το 1999 είχε εκλεγεί για πρώτη φορά πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου υποσκελίζοντας τον επί 12 χρόνια πρόεδρο του Συλλόγου Δημήτρη Ρούσσο, συγκεντρώνοντας 32 ψήφους έναντι 22 του συνυποψήφιου του για την προεδρία.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία τελικά τον λύγισαν και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα.

Η κηδεία του Γιώργου Γιαννούτσου, ο οποίος έχαιρε εκτίμησης όχι μόνο των συναδέλφων του, αλλά και της τοπικής μας κοινωνίας (και πέραν αυτής), θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 3 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Γιώργος Γιαννούτσος:

Για την ερμηνεία των νόμων:  «Δυστυχώς, εδώ στην Ελλάδα σε κάθε νόμο του κράτους υπάρχει και ένα παράθυρο, για να μπορεί να επιβάλλει πρόστιμα».

Για την Δικαιοσύνη: «Ενώ η Δικαιοσύνη φαίνεται να εκσυγχρονίζεται, γίνεται ολοένα και πιο ακριβή για τον πολίτη, πιο πολύπλοκη, δυστυχώς και περισσότερο ευάλωτ