Για μια ακόμη φορά το όνομα του Σπύρου Μουζακίτη βρίσκεται στο προσκήνιο με την βράβευσή του από την 8η Ένωση Τένις, η οποία περιλαμβάνει 46 αθλητικά σωματεία τένις (Αττική και Κυκλάδες), για την όλη προσφορά του στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο τένις.

Η βράβευση έλαβε χώρα στον Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης από τον πρόεδρο του Ομίλου σε ειδική εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Μουζακίτης ήταν ο ιδρυτής του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου τη δεκαετία του ’80, με ένα πλήθος διακρίσεων, καθώς ο Συριανός Όμιλος πρωτοστατούσε σε όλα τα παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα.

Την περίοδο εκείνη, ο Συριανός Όμιλος βρισκόταν συνεχώς στο προσκήνιο και στα πρωτοσέλιδα Αθηναϊκών αθλητικών εφημερίδων και εντύπων, ενώ ο ίδιος έχαιρε εκτίμησης από όλους τους Συλλόγους και πρωτοστατούσε στη διοργάνωση εκδηλώσεων και αγώνων στη Σύρο.

Είχε εκλεγεί αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και συμμετείχε ενεργά σε διάφορες επιτροπές της Ομοσπονδίας.

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2010, μετά από 30 χρόνια στο «τιμόνι» του Ομίλου Αντισφαίρισης Σύρου, με πληθώρα διακρίσεων και βραβεύσεων.