Το κέφι χτύπησε κόκκινο στην μουσική βραδιά που διοργάνωσε  ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Άνω Σύρου σε Συνεργασία με τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης στην πλατεία Βελισσάριου Φρέρη (Αγίου Αντωνίου) στον ιστορικό οικισμό της Άνω Σύρου.

 

Εκπροσωπώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Σύρου η Νικολέττα Ρούσσου – Κουλούρα  αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσοι  συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση της βραδιάς  κάλεσε την αντιδήμαρχο πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού να απευθύνει ένα χαιρετισμό στον κόσμο: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Μπάμπη Κουλούρα για τις προσπάθειες που καταβάλει και θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι εκδηλώσεις θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται για πολλά πολλά χρόνια, προς όφελος του Οικισμού και προς αγαλλίαση της ψυχής μας», είπε μεταξύ άλλων η κα Μενδρινού, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη της εκδήλωσης.

Η βραδιά κύλησε με ένα ποικίλο μουσικό πρόγραμμα   από τους μουσικούς: Αντώνη Κονσολάκη και Γρηγόρη Λούβαρη που επεκτεινόταν από το Χατζιδάκη έως και τον Βαμβακάρη εκτινάσσοντας βαθμιαία το κέφι του κόσμου στα ύψη.

Οι παριστάμενοι χόρεψαν  και τραγούδησαν μαζί με τους μουσικούς ενώ ο Μπάμπης Κουλούρας, ο οποίος λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης κατέφθασε με καθυστέρηση στην εκδήλωση – τους κερνούσε τσίπουρο και λουκούμια (προσφορά της βιοτεχνίας Σικουτρή).