«Εύχομαι… η επόμενη τριετία να βρει τους εργαζόμενους συγκεντρωμένους σε μια πλατεία!»

Με αφορμή την περάτωση της εκλογικής διαδικασίας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Μάρκος Βουτσίνο – στην οποία επανεκλέχθηκε με συντριπτικό ποσοστό – απευθύνει το κάτωθι μήνυμα στους εργαζομένους των Κυκλάδων:

«Οι διαδικασίες Αρχαιρεσιών του Εργατικού μας κέντρου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, όπως και η εκλογή νέου προεδρείου! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους, τα μέλη που εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. και όσους δεν εκλέχθηκαν και να δηλώσω προς όλους ότι θα κάνω ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, μιας και με εμπιστεύθηκαν για άλλη μια τριετία ως Πρόεδρο!

Την τριετία που πέρασε με σκληρή δουλειά και με αντικειμενικότητα καταφέραμε, πέρα και έξω από ιδεολογίες και κόμματα, να συστρατευθούμε οι υγιείς συνδικαλιστικές δυνάμεις σε ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ προτάσσοντας αυτά που μας ενώνουν και αφήνοντας στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν!

Είμαι ευτυχής διότι στην τριετία που τώρα αρχίζει, οι προσπάθειες που καταβάλαμε το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν να καρπίζουν!

Το καμάρι της Σύρου το Νεώριο, έπειτα από δύο χρόνια «ακυβερνησίας» θα ξαναέχει «Καπετάνιο» και οι εξακόσιες οικογένειες που εργάζονται σ’ αυτό θα πάρουν επιτέλους ανάσα! Το Εργατικό μας κέντρο, αυτό το στολίδι της πόλης μας θα επισκευασθεί καθ´ ότι μετά από επίμονες προσπάθειες, με την συμπαράσταση και της ΓΣΕΕ σύντομα θα υπογράφει η Εργολαβία επισκευής του ύψους 60.000€!

Εύχομαι και ελπίζω η νέα μας θητεία να αποδειχθεί περισσότερο δημιουργική και η επόμενη τριετία να βρει τους εργαζόμενους συγκεντρωμένους σε μια πλατεία! Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στοιχηθούν στα Α/βθμια σωματεία μέλη μας και στο Εργατικό μας Κέντρο ώστε να δυναμώσει η φωνή μας! Μόνον όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε!»