Δακρυσμένος από ευτυχία ευλόγησε σήμερα το απόγευμα τον γάμο του πρωτότοκου παιδιού του, της Μαρίας Ευαγγελίας, ο εφημέριος του Ι.Ν Αγίων Αναργύρων Μάννα π. Αντώνιος Χάλαρης, παραδίδοντάς την ο ίδιος στον γαμπρό που ανέμενε υπομονετικά στην είσοδο του ναού.

Ένα πραγματικός έρωτας οκτώ χρόνων είχε ευτυχή κατάληξη με την εις γάμου κοινωνίαν του Δημήτρη Νάσσου, ανήμερα μάλιστα των 30ών γενεθλίων του, με την εκλεκτή της καρδιάς του Μαρία Ευαγγελία, την οποία είχε επιλέξει για σύντροφο της ζωής του και είχαν δώσει αμοιβαίες υποσχέσεις παντοτινής αγάπης μαθητές τότε του  Λυκείου και οι δύο!

Και ήταν πολλοί εκείνοι που συμμετείχαν στο άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου ζωής  δύο νέων ανθρώπων, όπως ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου Πολύκαρπος Πολυχρονάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Φωτεινιάς, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μάννα Γιάννης Μαραγκός, ο τοπικός σύμβουλος Μάννα Στέλιος Τρουμπετάκης, ο πρώην δήμαρχος Ερμούπολης Λευτέρης Πιταούλης κ.α

Με την παρουσία τους τίμησαν τον συνάδελφο ιερέα τόσο ο αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Σύρου Δωρόθεου Β΄ ο οποίος την ώρα τέλεσης του Μυστηρίου δεχόταν ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο για τα ονοματήριά του, καθώς και οι ιερείς των: Ι.Ν Αγίου Γεωργίου π. Δωρόθεος Γάγκος, Κοιμήσεως π. Κωνσταντίνος Κοντός, Αγίου Κωνσταντίνου π. Άγγελος Σίμος και Αναστάσεως π. Νικόλαος Γαβαλλάς.

Μετά την τέλεση του Μυστηρίου, με εμφανή την… απογοήτευση παριστάμενων, επειδή ανέμεναν επί ματαίω να πατήσει η νύφη το πόδι του γαμπρού, όταν ακούστηκε το «Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα», ο αρχιμανδρίτης π. Δωρόθεος, μεταφέροντας τις ευχές του Μητροπολίτη, έδωσε ευχές για βίον ανέφελον στους νεόνυμφους, αλλά και νουθεσίες να μην λυγίζουν σε δυσκολίες και σε τρικυμίες της ζωής γιατί θα τους προστατεύει ο τιμονιέρης Ιησούς Χριστός και θα τους σκεπάζει πατρικά η Εκκλησία με πρωτοστάτη τον εφημέριο πατέρα της νύφης.

Στον προαύλιο χώρο είχαν τοποθετηθεί τραπέζια με αναψυκτικά (κυριαρχούσε η σουμάδα), τσίπουρο και γλυκίσματα, τα οποία τίμησαν δεόντως οι προσκεκλημένοι οι οποίοι είχαν συγχαρεί προηγουμένως το νιόπαντρο ζευγάρι, τους γονείς και τους κουμπάρους τους, όταν μάλιστα οι τελευταίοι ήταν από το στενό συγγενικό τους περιβάλλον και συγκεκριμένα, ο Χρήστος (αδελφός του γαμπρού) και ο Στράτος (αδελφός της νύφης).

Φυσικά όλοι απόλαυσαν ένα θαυμάσιο απόγευμα κάτω από τα πεύκα στον προαύλιο χώρο του ναού που έλαμπε από καθαριότητα, αλλά και από την ακτινοβολία και τη λάμψη που εξέπεμπε η ευτυχία των νεόνυμφων.