Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Σύρου   – παρουσία αρκετών μελών του –με τον πρόεδρό του Δημήτρη Λυγνό να κάνει σύντομη αναφορά στις δράσεις του περασμένου έτους καθώς και σε αυτές που προγραμματίζονται για την τρέχουσα χρονιά, ενημερώνοντας παράλληλα τους παρισταμένους για τις τροποποιήσεις που θα λάβουν χώρα σε άρθρα του καταστατικού.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:

Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Σύρου (Syros Moto Club: στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης

Geplaatst door Logotypos.gr op maandag 5 februari 2018

Τον Μάρτιο του 2017 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου  οι οποίες ανέδειξαν το κάτωθι Διοικητικό Συμβούλιο:

Δημήτρης Λυγνός : Πρόεδρος

Μανδηλαράς Ηλίας : Αντιπρόεδρος

Παπαδάκης Γιώργος : Γενικός Γραμματέας

Φρέρης Νικόλαος: Ταμίας

Βλάμης Γιάννης : Έφορος Αθλητισμού

Κεχαγιάς Νίκος : Έφορος Τουρισμού

Χατζαντώνης Νίκος:  Έφορος Δημοσίων Σχέσεων

Γαβρίλης Βαγγέλης : Έφορος Εγκαταστάσεων

Η απελθούσα χρονιά αποδείχθηκε πολύ δραστήρια για τα μέλη του Συλλόγου, καθώς:  στις 23 Απριλίου δήλωσαν παρουσία στην Επιμνημόσυνη  Δέηση για τον π. Τζώρτζη Δαλέζιο στον Ι.Ν. Μεταστάσεως στο Μάννα, στις 24 Απριλίου -13 άτομα με 10 μηχανές – πραγματοποίησαν ημερήσια εκδρομή στο Σούνιο όπου και επισκέφθηκαν έκθεση μοτοσυκλέτας, στις 5 Ιουνίου δύο μέλη τους  είχαν ανοικτή συμμετοχή στο 20ο 36ωρο οδοιπορικό αντοχής, στις 14 Μαΐου υλοποίησαν τη  2η Endurovolta  στα βουνά της Σύρου με 20 συμμετέχοντες, στις 24-25 και 26 Μαΐου – σε συνδιοργάνωση με το  chopper riders club Syros – ήρθε στη Σύρο η εκπομπή “Moto in action”, στις 13 Ιουλίου υποδέχτηκαν στο Alpha café sports  τους Syros Rules,  στις 19-20 Ιουλίου πραγματοποίησαν  μαθήματα χωμάτινης οδήγησης, ενώ στις 16 Αυγούστου υπήρξε ενημέρωση για την έκδοση Εκπτωτικής Κάρτας στα μέλη του Συλλόγου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι  το προγραμματισμένο για τις 17 Δεκεμβρίου «1ο Syros Island Roadtrip» ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών,  μεταφερόμενο για τις 7 Ιανουαρίου 2018  – εις μνήμην Γιάννη Δαρούτσου (Περιπτεράς)  – με συμμετοχή 32 αναβατών.

Έντονη ωστόσο ήταν και η παρουσία του Συλλόγου σε Πανελλήνιους  μηχανοκίνητους αγώνες  με 17 αθλητές του, να δηλώνουν συμμετοχή στο πανελλήνιο: Motocross, Enduro, Scramble και Dragster, καθώς και στα πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας: Motocross, Enduro και Scramble, αποσπώντας διακρίσεις και βάθρα.

«Σε όλα τα αθλήματα ακούστηκε το όνομα ΜΟ.ΣΥ.Σ στις απονομές» κατέληξε ο κ. Λυγνός, προχωρώντας  στην  καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Τυχερός αναδείχθηκε ο Θάνος Αρβανίτης,  ενώ  δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι υπό διαμόρφωση βρίσκεται αγωνιστική πίστα στην περιοχή του Γαλησσά, η  οποία θα συμβάλλει τα μάλλα  στην καλύτερη προπόνηση των αθλητών.

 Περισσότερα στον ΛΟΓΟ της Πέμπτης 8-2-2018 όπου θα υπάρχει συνέντευξη του προέδρου του Συλλόγου Δημήτρη Λυγνού.