Στον αλτρουισμό των Συριανών προστρέχει  η κα Δήμητρα Γαβρίλη, μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα, προκειμένου να βοηθηθεί ένα νεαρό κορίτσι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Ήδη έχει κάνει δύο επεμβάσεις στο ΚΑΤ που δεν είχαν καλό αποτέλεσμα», δηλώνει στο «Λ»  προθέτοντας: «Οι γιατροί την προέτρεψαν τώρα να υποβληθεί σε ρομποτική χειρουργική επέμβαση στη Νευροκλινική. Ωστόσο, το κόστος της επέμβασης ανέρχεται στα 4.000 ευρώ και το κορίτσι δεν διαθέτει αυτά τα χρήματα, γι’ αυτό κάνω έκκληση σε όποιον μπορεί να καταθέσει χρήματα στο Λογαριασμό  Eurobank (GR9202603400000790200488967)  κα Ν. Μ.)».

Σε περίπτωση που δεν υποβληθεί στην αναγκαία αυτή επέμβαση, το μέλλον του νεαρού κοριτσιού φαντάζει δυσοίωνο: «Θα είναι κλινήρης για όλη την υπόλοιπη ζωή», τονίζει η κα  Γαβρίλη, υπογραμμίζοντας ότι θα είναι αμαρτία ένας νεαρός άνθρωπος, μόλις 23 χρονών, να μην μπορέσει να σταθεί όρθιος στα πόδια του: «Έχει τελειώσει τη Σχολή Καλών Τεχνών και θα είναι κρίμα να έχει αυτή την εξέλιξη. Έχει κάνει ήδη δύο αποτυχημένες επεμβάσεις στο ΚΑΤ και γι’ αυτό είναι απαραίτητη πλέον η Ρομποτική. Δυστυχώς, Ρομποτική σε κρατικό νοσοκομείο δεν υπάρχει και γι’ αυτό η επέμβαση πρέπει να γίνει σε ιδιωτικό. Το ποσό των 4.000 ευρώ που απαιτούνται δεν υπάρχουν και είναι δύσκολο για το κορίτσι να τα βρει. Για τον λόγο αυτό απευθύνομαι στη συριανή κοινωνία,. Ξέρω ότι η σημερινή κατάσταση είναι δύσκολη για όλους μας, όμως, ένα ευρώ αν δώσει ο καθένας μας, ευελπιστώ ότι θα συγκεντρωθεί το αναγκαίο ποσό».

Για όσους, τέλος, και για οποιονδήποτε λόγο δεν επιθυμούν να καταθέσουν κάποιο ποσό στη Τράπεζα, η κα Γαβρίλη κάνει γνωστό ότι θα μπορούν να αφήνουν χρήματα στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Μάννα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973 383351 κα Δήμητρα