Το  βράδυ  του Σαββάτου  8 Φεβρουαρίου  ήταν  ιδιαίτερα   ξεχωριστό  για  την  Ιστορική  ομάδα  της  Ελλάς Σύρου και την επαναδραστηριοποίηση της . Στην  χοροεσπερίδα  που  πραγματοποιήθηκε  στο κέντρο διασκέδασης  «Ζωζεφίνα»  παράγοντες,ποδοσφαιριστές,  αλλά και  σημαντικοί  άνθρωποι που τίμησαν  τον Σύλλογο  ήταν  καλεσμένοι  σε αυτή  την  σπουδαία βραδιά.

Τιμήθηκαν  ο πρώην Πρόεδρος  της  Ελλάς Σύρου  Σωκράτης  Ψαρρός  και  ο  Αντιπεριφερειάρχης  Κυκλάδων  Γιώργος  Λεονταρίτης ,  του οποίου η  Οικογένεια  συνδέεται  με την Ελλάς Σύρου  καθώς  ο αείμνηστος  πατέρας  του Ευάγγελος  υπήρξε  από τα ιδρυτικά στελέχη  του Συλλόγου.

Λάμπρυναν με την παρουσία τους  από τον χορό  της  Τοπικής  Αυτοδιοίκησης  εκπροσωπώντας   τον  Δήμο Σύρου Ερμούπολης η Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού κ Τουρισμού Αλίκη Λεονταρίτη.

Πλούσια  δώρα  περίμεναν  τους  καλεσμένους , και  την  τύχη  να χαμογελά  στην κόρη  του Τεχνικού διεθύντη  Μιχαλή  Λυγνού η οποία  κέρδισε  το μεγάλο δώρο  της βραδιάς   ένα scooter  όπως  και  την  κ. Τσαμουτζάκη  να κερδίζει ένα τριήμερο ταξίδι  στην Σαντορίνη από την Εταιρεία Bioclean  μιας  και ήταν η τυχερή  βρίσκοντας  το φλουρί  της  πίτας.