Δεν έχουν τελειωμό οι συλλήψεις ημεδαπών και αλλοδαπών το τελευταίο διάστημα στις Κυκλάδες που έχουν να κάνουν με την ιδία χρήση  ή διακίνηση Ναρκωτικών Ουσιών:

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά και αντίσταση στη Θήρα

Την 12-09-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 20χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3,1- γραμμαρίων.

Επιπλέον, ο 20χρονος αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψη του.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για ναρκωτικά στη Σύρο

Την 11-09-2019 το πρωί συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης,  δύο 15χρονοι ημεδαποί διότι έπειτα από έλεγχο και έρευνα που έγινε στην κατοικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων αυτοσχέδιο τσιγάρο και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μύκονο

Την 12-09-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 27χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο και -5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Πάρο

Την 12-09-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 26χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -3,9- γραμμαρίων.