Σε συνέχεια του άρθρου που δημοσιεύτηκε φύλλο του «Λ» (Φ.597, σελ. 11), αναφορικά με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχτηκε στον Σύλλογο «Δικαίωμα» και τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί με παλαιότερα μέλη, ο σύζυγος της επανεκλεγείσας ειδικής γραμματέα, κ. Στράτος Μαύρος, με ανάρτησή του στο facebook παρεμβαίνει με κείμενό του για τα όσα είχαν διαδραματιστεί στο παρελθόν με αφορμή τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

«Μετά από πολύ πόλεμο που έχει δεχτεί τόσα χρόνια η οικογένεια μου, επιτέλους υπάρχει Θεός και βλέπει.
Εκλέχτηκε η σύζυγος μου στο Σύλλογο «Δικαίωμα», σε έναν σύλλογο που στο παρελθόν δεν είχαμε ακούσει και λίγα αφού εγώ ο σύζυγός της, ως στέλεχος της «Χρυσής Αυγής», μου έκλειναν την πόρτα, ακυρώνοντάς με ως πατέρα παιδιού με αναπηρία και ενώ μητέρα και κόρη ήταν μέλος του Συλλόγου.
Ξεχνάνε, βέβαια, ότι η σύζυγος μου ήταν στο Σύλλογο ως μητέρα παιδιού με αναπηρία και όχι εκπρόσωπός μου.
Βέβαια, δεν περίμενα περισσότερα από αρρώστους στα μυαλά αφού η προηγούμενη διοίκηση του Συλλόγου δεν ενδιαφέρθηκε ούτε μια φορά να έχει συνάντηση μαζί μου ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σύρου, αποκλείοντας με επειδή τολμώ να ανήκω στην συγκεκριμένη παράταξη. Έγκλημα; Φυσικά, το πολιτικό φρόνημα μόνο στην δική μας περίπτωση.
Εύχομαι σε μια άριστη συνεργασία με τη νέα διοίκηση για το καλό των παιδιών μας».