Δεν ξέρουμε πόσο, αλήθεια, αξίζει τον κόπο να «σερφάρει» κανείς στο διαδίκτυο, όταν διαβάζει πράγματα που του αφήνουν ερωτηματικά ή τον βγάζουν έξω από τα ρούχα του!

Παράδειγμα, το πρόσφατο σχετικά σχόλιο της κ.  R.V: «Πριν 60 μέρες…θα γινόταν χαμός από δημοσιεύσεις για κάποιο αντίστοιχο έργο «με επικινδυνότητα» και θα είχε 300 με 400 σχόλια από κάτω που θα έκραζαν άπαντες… Τώρα σιωπή, είναι ανοιχτό το βάζο με το «μέλι» και δεν μιλάει κανείς… .. Είναι 3η μέρα αυτό πάνω στη στροφή στη Καμάρα Άνω Σύρου, θα μπορούσε απλά να υπήρχαν κώνοι με ταινία κι απλά ένα «φάρο» ή φως που να αναβοσβήνει νύχτα μέρα… τώρα υπάρχει αυτό το «χάλι».
3η μέρα και συνεχίζουμε…. θα γίνει ζημιά δεν θα γίνει;»

Και μέχρι ένα σημείο η κ. R.V είχε δίκιο, αν και τοποθετήθηκε περίφραξη και σήμανση, ενώ αποκαταστάθηκε ο χώρος από τη ΔΕΥΑ Σύρου τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Να κάνουμε γνωστό, όμως, στην κ. R.V ότι το βάζο με το μέλι μπορεί να είναι ανοιχτό, αλλά δεν έχει σταγόνα μελιού μέσα!

Όχι μόνο διέθεσε όλο το περιεχόμενό του η προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με «απευθείας αναθέσεις», αλλά έχει βάλει υποθήκη και το μέλι από το βάζο του 2020!

Ειλικρινά, πάντως, και εμείς θα θέλαμε, όπως και εκείνη, να μάθουμε ποιοι ακριβώς μελοθήκανε και με πόσο μέλι!

Εκτός από το δικό της σχόλιο είχαμε και το σχόλιο του L.V: «Παρακάλα να γίνει ατύχημα για να δικαιωθείς…»!

Γι’ αυτό αναρωτιόμαστε: αξίζει να χάνει κανείς το χρόνο του ή όντως πρέπει να «σερφάρει» στο διαδίκτυο μόνο και μόνο για να βλέπει την κατάντια (και το επίπεδο) ορισμένων;