Ομιλίες στο θέατρο Απόλλων και αναχώρησή τους από το νησί

Τα επενδυτικά τους σχέδια αναφορικά με τη μετατροπή της Σύρου σε τόπο παραγωγής ταινιώ, ξεδίπλωσαν πριν λίγη ώρα στο Θέατρο Απόλλων – στο περιθώριο του animasyros 10 – διάσημοι αμερικανοί παραγωγοί συνοδευόμενοι από τον αντιπεριφερειάρχη Γώργο Λεονταρίτη και την κα Δέσποινα Παπαφίγκου.

Στη σκηνή του θεάτρου Απόλλων βρέθηκαν ιερά τέρατα της κινηματογραφικής βιομηχανίας ανακοινώνοντας την βούλησή τους να προχωρήσουν στην κατασκευή δύο μόνιμων στούντιο και μιας σχολής κινηματογράφου στην Ερμούπολη.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Steven Bernstein ευχαριστώντας τον κ. Λεονταρίτη, για πολλοστή φορά, για την άψογη συνεργασία τους και τις καίριες παρεμβάσεις του στο ξεπέρασμα των εμποδίων που τροχοπεδούν την επένδυση παρουσίασε στους παρισταμένους τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που τον συνοδεύει στις επαφές τους με τοπικούς φορείς.


Μεταξύ αυτών ο Charles Lee, υπεύθυνος σκηνικών του οσκαρικού «Τιτανικού», ο βραβευμένος με Όσκαρ γάλλος σκηνοθέτης Martin Marnier καθώς και η μάνατζερ του ηθοποιού John Malkovitch, ενώ έκανε γνωστό ότι και ο παραγωγός του Κουέντιν Ταραντίνο θα συνδράμει το εγχείρημά τους.

Περισσότερα στο Video που ακολουθεί.

Να σημειωθεί ότι χρέη μεταφραστή είχε ο πρόεδρος του animasyros Βασίλης Καραμητσάνης.


αντιπροσωπεία για την επένδυση του Χόλιγουντ υπό την συνοδεία του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Λεονταρίτη αναχώρησε πριν λίγη ώρα αεροπορικώς από το νησί.