Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαπές γυναίκες

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν

Εξιχνιάστηκαν άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου- Ερμούπολης τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από επιχειρήσεις – πολίτες και συνελήφθησαν οι δράστιδες.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπές γυναίκες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Όπως εξακριβώθηκε, οι κατηγορούμενες χθες το μεσημέρι ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν με τη μέθοδο της απασχόλησης προϊόντα περιποίησης από δυο επιχειρήσεις στην Ερμούπολη. Επίσης, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας μετέβησαν σε χωριό του νησιού όπου επισκέφτηκαν κατοικία ηλικιωμένων και αφαίρεσαν με παρόμοιο τρόπο ένα πορτοφόλι ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και δεύτερο, ωστόσο έγιναν αντιληπτές και τράπηκαν σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας που ενημερώθηκαν σχετικά κατάφεραν να εντοπίσουν τις δράστιδες, καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Από τον αστυνομικό έλεγχο και την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή τους, μεταξύ άλλων, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και τρία ναρκωτικά δισκία.

Τα κλεμμένα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν, αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.