Με τις καλύτερες ευχές όλων, όσοι παραβρέθηκαν στον γάμο τους, συγγενών, φίλων και γνωστών, για «βίον ανθόσπαρτον και ανέφελον», ξεκίνησε το νέο κεφάλαιο της έγγαμης πλέον ζωής για τον χημικό Ευριπίδη Τσαούσογλου και την δικηγόρο Σοφία Νικητάκη.

Πανευτυχής και ο πατέρας του γαμπρού Πέτρος Τσαούσογλου, ταμίας και ένα από τα πλέον ενεργητικά μέλη του Συνδέσμου Απόδημων Συριανών, όπως πανευτυχή φυσικά και όλα τα μέλη των δύο οικογενειών Πέτρου Τσαούσογλου και Θανάση Νικητάκη, που είδαν την απόλυτη ευτυχία στην ένωση των παιδιών τους με τα «δεσμά» του γάμου ενώπιον Θεού και Ανθρώπων.

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε το προερασμένο Σάββατο το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, συνοδεία της ανδρικής χορωδίας του ναού, με κουμπάρους τη Ζένια Τσίκλου, τον Γιάννη Μπιλάλη και τον Βαγγέλη Ταπραντζή.

Η νύφη, απαστράπτουσα μέσα στο θαυμάσιο νυφικό φόρεμα, έφτασε πεζή στην εκκλησία, μέσω της οδού Απόλλωνος, συνοδευόμενη από στενούς συγγενείς και φίλους, με ολιγόλεπτη σχετικά καθυστέρηση, για να γίνει δεκτή -εν μέσω χειροκροτημάτων- από τον γαμπρό που περίμενε στα προπύλαια.

Να προσθέσουμε και τις δικές μας ευχές με εκείνες του πλήθους των καλεσμένων, που απόλαυσαν βγαίνοντας από την εκκλησία παγωμένα αφεψήματα, αντίδοτο στη ζέστη που επικρατούσε.

Εντυπωσιακή η έξοδος των νεόνυμφων με… ομπρέλες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να προφυλαχτούν από τη βροχή (κυριολεκτικά) του ρυζιού που έριχναν με το κιλό (και αυτό κυριολεκτικά) συγγενείς και φίλοι τους, όπως εντυπωσιακό ήταν και το φιλί του γαμπρού στη νύφη που απαθανατίστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες και τις δεκάδες φωτογραφικές μηχανές και κινητά.