Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στο δρόμο της Λαλακιάς, μετά από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με δίκυκλου,  με αποτέλεσμα ο οδηγός του δίκυκλου να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο.

Το ατύχημα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συνέβη στη συμβολή των δρόμων Λαλακιάς (Ανδρέα Παπανδρέου) και Πρασσακάκη (ο στενός μονόδρομος που οδηγεί την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου) λίγο μετά τις έξι το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του δίκυκλου (Συριανός περίπου 40 ετών) κατέβαινε με κατεύθυνση προς Ερμούπολη, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου (Συριανός, ηλικίας περίπου 70 ετών) ανέβαινε το δρόμο και  άλλαξε κατεύθυνση,  προς την οδό Πρασσακάκη (στο ύψος του περιπτέρου), με αποτέλεσμα να μην προλάβει ο οδηγός του δίκυκλου να σταματήσει, βλέποντας τον απροσδόκητο  κίνδυνο.

Η σύγκρουση, όπως δείχνουν τα σημάδια της σύγκρουσης, υπήρξε σχεδόν μετωπική. Το αυτοκίνητο παρέσυρε το δίκυκλο και τον οδηγό από το ύψος του δρόμου μέχρι τη στροφή προς την οδό Πρασσακάκη και όταν σταμάτησε ήδη ο οδηγός του δίκυκλου βρισκόταν αιμόφυρτος στον δρόμο.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και σε λίγα λεπτά έφτασε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο.

Παρά το γεγονός ότι είχαν περάσει περίπου 40 λεπτά από την ώρα του δυστυχήματος, δεν είχε εμφανιστεί η Αστυνομία στο σημείο εκείνο.