Η  ΕΠΣ Κυκλάδων   εξέδωσε  πριν  λίγη ώρα  Δελτίο Τύπου συγχαίροντας  τους  Βοηθούς διαιτητές  Ισίδωρο Αρμακόλα και Αντώνη Μουτάφη,  οι οποίοι και εφέτος θα μας εκπροσωπήσουν  ως ένωση στους  Πίνακες  Διαιτητών  των Εθνικών Κατηγοριών  όσο και τον Διαιτητή  Γιάννη Ανδρικόπουλο.

Ευχαρίστησε επίσης  και  τον Κύριο Απόστολο  Σουλτάνη  για την μεγάλη του προσφορά στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο

Το  Δελτίο Τύπου  αναφέρει  τα εξής:

 

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους Βοηθούς Διαιτητές μας κ.κ. Ισίδωρο Αρμακόλα & Αντώνη-Νικόλαο Μουτάφη, που διατήρησαν τη θέση τους στους Πίνακες Διαιτητών Εθνικών Κατηγοριών της Ε.Π.Ο. και με μεγάλη προοπτική φέτος για συμμετοχές σε SUPER-LEAGUE & FOOTBALL-LEAGUE αντίστοιχα, καθώς και στον ανερχόμενο Διαιτητή μας κ. Ιωάννη Ανδρικόπουλο που και φέτος θα σφυρίζει ως Ταλέντο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Επίσης, στους πιστοποιημένους μας Παρατηρητές Διαιτησίας κ.κ. Αναστάσιο Αρμακόλα & Απόστολο Σουλτάνη. Η Ε.Π.Σ.Κ. βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. ούτως ώστε φέτος να δοθούν «στα παιδιά της» περισσότερες ευκαιρίες που πιστεύουμε τους αξίζουν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον παραιτηθέντα κ. Απόστολο Σουλτάνη, αν και πιστεύουμε ότι είχε αρκετά ακόμα να δώσει στο χώρο της Διαιτησίας.

Σε λίγες ημέρες μια νέα σελίδα θα γυρίσει για τη Διαιτησία με επαναπροσέγγιση όλων των υγειών δυνάμεων της Διαιτησίας καθώς και με νέες Σχολές Διαιτητών στα περισσότερα νησιά μας.

Με επιμονή, υπομονή, σεβασμό, αλληλεγγύη και αφήνοντας στην άκρη προσωπικά συμφέροντα, οι Διαιτητές και οι Παρατηρητές μας, μπορούν να φθάσουν ακόμη ψηλότερα. Τρανό παράδειγμα όλων, ο κ. Στέφανος Κουμπαράκης.

  Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φρέρης Ειρηναίος     Παρούσης Γεώργιος