Με μότο: «Στον αγώνα αυτόν κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ και ο καθένας και η καθεμιά από το δικό του/της μετερίζι πρέπει να δώσουμε τη μάχη , για να απαλλαγεί η Χώρα από τη χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών» πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κατάμεστη από κόσμο συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, η κεντρική προεκλογική ομιλία της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την εκδήλωση στο Βίντεο που ακολουθεί:

Παρουσία σε αυτή δήλωσαν και οι έξι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου του Νομού μας: Βακόνδιος Γιώργιος (Οικονομολόγος), Βρούτσης Ιωάννης (Οικονομολόγος), Καφούρος Μάρκος (Γεωπόνος), Μονογιού Κατερίνα (Διαιτολόγος), Πρίνια  Δέσποινα (καθηγήτρια ΑΕΙ) και Φόρτωμας Φίλιππος  (Ιδιωτικός Υπάλληλος), οι οποίοι έκαναν λόγο για την κρισιμότερη μάχη των τελευταίων ετών, δεδομένου, όπως επεσήμαναν, το αποτέλεσμά της θα καθορίσει την πορεία την Ελλάδας για τα επόμενα είκοσι χρόνια: «Θα δώσουμε τον αγώνα όλοι μαζί. Στόχος μας είναι μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη για όλους τους Έλληνες.!! Μια νίκη για τις Κυκλάδες μας.!!» είπαν, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι αναγκαία η άμεση κατάργηση του νόμου της Απλής Αναλογικής, ο οποίος όπως φρονούν θα επιφέρει ακυβερνησία για μία τουλάχιστον 20ετία στη Χώρα, η κατάργηση του ασύλου, του νόμου που επιτρέπει την αποφυλάκιση βαρυποινιτών όπως αυτούς της τρομοκρατικής Οργάνωσης «17 Νοέμβρη» και η άμεση επαναφορά του μειωμένου ΦΠΑ τουλάχιστον στα μικρά νησιά σε πρώτη φάση.

“Ήρθε η ώρα της Νέας Δημοκρατίας !! Με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλοι μαζί για να γίνει πράξη η μεγάλη Πολιτική Αλλαγή!! Όλοι μαζί μπορούμε.!! Αξίζουμε μια καλύτερη Ελλάδα.!!,  ήταν ένα από τα πολλά συνθήματα που ακούστηκαν.