Τις Προγραμματικές θέσεις του Δημοτικού Συνδυασμού «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡIΖΟΝΤΕΣ για τη Σύρο» , καθώς και τους πρώτους 46  υποψήφιους Συμβούλους παρουσίασε στην κατάμεστη από  κόσμο συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου  Κυκλάδων ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Λειβαδάρας.

deltio typou

Το λογότυπο του συνδυασμού είναι ευρηματικό και υποδηλώνει την  πολυσυλλεκτικότητά του. Τρία χρωματιστά ανθρωπάκια (κόκκινο, πράσινο, μπλε) σε φάση κίνησης προς τα εμπρός – δηλωτικά της διάθεσης να δοθεί αναπτυξιακή τροχιά στον νησί –  τείνουν να βαδίσουν πάνω σε κύματα, ενώ ακόμη και ο ήλιος που βρίσκεται πίσω τους (σύμβολο της ελπίδας)  με τους αποχρώσεις τού πορτοκαλοκίτρινου που έχουν επιλεγεί δείχνει να ακολουθεί την πορεία τους.

Οι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν  εκπροσωπούν όλο το πολιτικό φάσμα και όπως τόνισε   κ. Λειβαδάρας , συνεκτικός τους κρίκος είναι το κοινό όραμα το νησί να πάει μπροστά προσφέροντας ίσες ευκαιρίες σε όλους τους δημότες. Καλύπτουν ένα ευρύ ηλικιακό  φάσμα  και εκπροσωπούν μια μεγάλη επαγγελματική γκάμα (γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, άνθρωποι των τεχνών και του πολιτισμού κλπ) και είναι ψηλού μορφωτικού επιπέδου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ

Μπορείτε να δείτε όλους τους υποψηφίους στο Βίντεο που ακολουθεί:

Παρουσίαση υποψήφιων και προγράμματος Δημοτικού Συνδιασμού Νίκου Λειβαδάρα

Geplaatst door Logotypos.gr op Vrijdag 1 februari 2019

Ο κ. Λειβαδάρας υποσχέθηκε ένα Δήμο ανοικτό στο δημότη, σημειώνοντας ότι στο πρόγραμμα του συνδυασμού του περιλαμβάνονται μακρόπνοες δράσεις που θα βγάλουν από το τέλμα τη Σύρο.

Ακολουθούν οι προγραμματικές εξαγγελίες του συνδυασμού:

oi theseis tis parataxis

Αναλυτικό ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας ΛΟΓΟΣ