Με συνοπτικό απολογισμό των δράσεων  του περασμένους έτους  και  με τον Διοικητικό προγραμματισμό του 2019, πραγματοποιήθηκε εχθές το απόγευμα η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου  Καρκινοπαθών Κυκλάδων στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Τον χαιρετισμό της προέδρου του Θεοδώρας Χαλκιά ακολούθησε η σύσταση  τριμελούς επιτροπής με πρόεδρο τον Γιάννη Μώρο, γραμματέα τον Χρήστο Τσαούσογλου και μέλος την Θεανώ Κωνσταντινίδη-Μουτάφη και στη συνέχεια  η Γραμματέας του Συλλόγου  Ανδριαννή Στεφάνου, έκανε γνωστό στα μέλη  τον Διοικητικό απολογισμό του Συλλόγου  ο οποίος έχει να επιδείξει πλούσια δράση από εκδηλώσεις, ιατρικές ημερίδες, ταξίδια και πολιτιστικά δρώμενα την τρέχουσα χρονιά, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στον Διοικητικό προγραμματισμό του 2019.

Το μέλος του Δ.Σ. Φλώρα Ρούσσου , η οποία είναι και  εκπρόσωπος του Συλλόγου στην Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου (ΕΛΟΚ),  ενημερώνοντας τα μέλη  για τα όσα  έχει αποκομίσει ο Σύλλογος  από τις παραστάσεις της ιδίας στα Συνέδρια που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία, σημείωσε  ότι οι διεκδικήσεις και οι στόχοι για το κοινό όφελος των Καρκινοπαθών θα δημοσιευθούν σύντομα.

Απ’ την πλευρά της η Ξανθή Κίκιλη, μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ανέγνωσε την έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Τέλος ο ταμίας του Συλλόγου, κ. Στυλιανός Τρουμπετάκης, κοινοποίησε τον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου, του οποίου η εικόνα είναι η εξής:

Μεταφερόμενο χρηματικό ποσόν από το 2017, 11.840,81 ευρώ. Έσοδα 2018, 21.450,81 ευρώ. Έξοδα 2018, 22.068,04 ευρώ. Ποσόν προς μεταφορά στο οικονομικό έτος 2019, 11.222,86 ευρώ.