Είναι μια από τις πιο γνωστές ταινίες παγκοσμίως που ακόμα και σήμερα, ο κόσμος την βλέπει, ενώ μάλιστα οι ατάκες της, αλλά και το σενάριό της χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν καταστάσεις.

Δημοσίευμα του Vanity Fair έρχεται να ταράξει τα νερά και να αποκαλύψει περιστατικά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που έκαναν το συνεργείο να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Το Vanity Fair λοιπόν δημοσιεύει απόσπασμα από την ανεπίσημη βιογραφία «Her Again: Becoming Meryl Streep» του Michael Schulman στην οποία όσα αποκαλύπτει αλλάζουν εντελώς όλα όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα.

Στην βιογραφία αναφέρεται ο Ντάστιν Χόφμαν έκανε τον βίο αβίωτο στην Μέριλ Στριπ την ώρα που θρηνούσε γιοα τον θάνατο του συντρόφου της που «έφυγε» χτυπημένος από τον καρκίνο. Της έλεγε ότι είναι νέα στον χώρο και δεν δικαιούται ίση μεταχείριση: «Σε παρακαλώ άσε στην άκρη τις φεμινιστικές αηδίες και απλά παίξε το σενάριο»… Ο Χόφμαν ήθελε να χρησιμοποιήσει το… βιωματικό method acting και την κατέκρινε για την σχέση της. «Τη δεύτερη μέρα των γυρισμάτων, σε ένα διάλειμμα και καθώς προετοιμάζονταν να γυρίσουν κάποια κοντινά πλάνα ο Ντάστιν και η Μέριλ συνέβη κάτι που τους σόκαρε όλους. Ο Χόφμαν χαστούκισε με θυμό την Στριπ αφήνοντας της ένα σημάδι στο πρόσωπο» αναφέρεται στο βιβλίο.

Στα γυρίσματα ο Χόφμαν αυτοσχεδίαζε. Της πέταξε μέχρι και θρύψαλα από γυαλί. Στην σκηνή του δικαστηρίου, της ψέλλιζε στο αυτί άσχημα λόγια για τον νεκρό σύντροφό της, την βασάνιζε ψυχολογικά και σωματικά.

Η Μέριλ Στριπ δεν έχει σχολιάσει κάτι σχετικά με την βιογραφία αυτή, ενώ άξιο αναφοράς είναι ότι το 2012 ο Ντάστιν Χόφμαν είχε πει στο Hollywood Reporter ότι τον καιρό που γύριζε το Kramer Eναντίον Kramer ήταν στα χωρίσματα και έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή:Real.gr