Μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση προέκυψε από τη συνέντευξη του προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων Μάρκου Βουτσίνου στο ΛΟΓΟ, η οποία θα φιλοξενηθεί στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας, και αφορά το Νεώριο.

Αφού κατέστησε σαφές  ότι το πρόβλημα που ενέσκηψε πρόσφατα  στη δεξαμενή «Βιολαντώ» θα ξεπεραστεί άμεσα και λίαν  συντόμως θα βρίσκεται  ξανά σε λειτουργία, προανήγγειλε την άφιξη και νέας ακόμη μεγαλύτερης δεξαμενής στο συριανό ναυπηγείο: «Θα είναι μεγαλύτερη από την “Βιολαντώ” . Το είχε υποσχεθεί ο ίδιος ο Ξενοκώστας και είναι 130.000 τόνοι… Όπως είπε προχθές ο κ. Ξενοκώστας – τιμώντας τη μνήμη του Γουλανδρή – η δεξαμενή η μεγάλη που θα ‘ρθει θα ‘χει το όνομα  “Γιάννης Γουλανδρής”…  Σύντομα θα αφιχθεί  στο νησί και θα τοποθετηθεί  δίπλα στη “Βιολαντώ”,  που σημειωτέον ήταν η μάνα του Γουλανδρή. Αυτό μας κάνει, όσους αγαπάμε το Νεώριο, να αισθανόμαστε υπερήφανοι και δικαιωμένοι γιατί όλοι γνωρίζουν τι ήταν για το Νεώριο ο Γουλανδρής. Κάποιος επιτέλους τιμά τη μνήμη του. Φαίνεται ότι ο Ξενοκώστας είναι διαβασμένος με την ιστορία του Νεωρίου και ξέρει τι έχει προσφέρει αυτός ο άνθρωπος στο νησί και τιμά τη μνήμη του».

Όπως όλα δείχνουν το Νεώριο εισέρχεται ολοταχώς στην νέα του εποχή η οποία σύμφωνα και με δηλώσεις του ίδιου του Πάνου Ξενοκώστα θα σηματοδοτήσει την ανάσταση της Ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα.