Μια βραδιά με κοινωνικό στόχο διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή, στο θέατρο «Απόλλων»,  ο Ροταριανός Όμιλος Ερμούπολης.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς για τα παιδιά, και με τη συνεργασία της Μουσικής Σχολής Σέβης Στελιάτου από την Κάρυστο,  διοργάνωσε μουσική βραδιά, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

«Όπως ήδη γνωρίζετε, τα έσοδα από τα εισιτήρια αυτής της συναυλίας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στη Στέγη Ανηλίκων», τόνισε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο Γ.Γ. του Ομίλου κ. Παναγιώτης Τζαναβάρης, προσθέτοντας: «Διότι, τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των μουσικών καλύπτονται από τους ίδιους, και όποια άλλα έξοδα προέκυψαν καλύφθηκαν από τις ευγενείς χορηγίες των χορηγών μας καθώς επίσης και από τον Ροταριανό Όμιλο Ερμούπολης».

Ο κ. Τζαναβάρης υπογράμμισε ακόμη ότι δεν αρκεί μια μόνο μεμονωμένη κίνηση στήριξης στη Στέγη, δεδομένου ότι δεν χρηματοδοτείται από καμία Δημόσια Αρχή, τονίζοντας – μεταξύ άλλων – ότι όλοι θα πρέπει να συνδράμουν στο έργο αυτής της τόσο αξιόλογης δομής, την οποία εδώ και χρόνια ίδρυσε και στηρίζει η κα Μαρία Φωστέρη.

Ακολούθησε ένα πρόγραμμα διάρκειας μιάμισης περίπου ώρας με γνωστά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια από το πλούσιο ελαφρολαϊκό ρεπερτόριο με τη συμμετοχή και της χορωδίας της Μουσικής Σχολής Στελιάτου.