Νέα νίκη πέτυχε ο Πανθηραϊκός – αυτή την φορά εκτός έδρας για την νέα χρονιά και το 2020. Η ομάδα του Μανόλη Παπαματθαιάκη, επικράτησε με 1-0 του Ηλυσιακού και βρέθηκε στην πρώτη “4αδα”και πλέον δείχνει ότι πατάει σταθερά για την  συνέχεια του Πρωταθλήματος . Ο Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις μπροστά στην εστία του Κοντοπίδη, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, έτσι το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε με κεφαλιά του αρχηγού της Γιάννη Κόντι, στο ξεκίνημα της επανάληψης (54′). Ο Πανθηραϊκός με το σκορ υπέρ του διαχειρίστηκε το παιχνίδι, έλεγξε τον ρυθμό, ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού ενώ ουσιαστικά κινδύνεψε ελάχιστα από τον Ηλυσιακό.

Ηλυσιακός (Γιώργος Αρχοντάκης): Κοντοπίδης, Ζουμπουλάκης ( 38΄λ.τρ. Γιαβρούδης), Καμβύσης, Σαμιώτης, Μπίρης, Αμανατίδης, Κότσι, Μπουσάι, Ταβάες, Μενδρινός, Νομικός.

Πανθηραϊκός (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Τσόπελας, Φουάσης, Λούκα, Μπιρμπίλη, Παπασάββας, Ντούνιας, Παληγεώργος (76΄Αντωνιάδης), Κόντι (73΄Λαμπρόπουλος), Χύσα (58΄ Σέιτι), Βαλαβανόπουλος (82΄Μαναριώτης).