Νοσταλγικές σκηνές, εποχών γεμάτων λυρισμού και αθωότητας,  βιώσαν όλοι όσοι δήλωσαν παρουσία στις  εκδηλώσεις λήξης του 8ου Φεστιβάλ Ακορντεόν στον πεζόδρομο της Ερμούπολης, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Εκδηλωση λήξης φεστιβάλ Ακορντεόν στον πεζοδρόμιο της Ερμούπολης

Geplaatst door Logotypos.gr op Zaterdag 27 juli 2019

Για πάνω από δυόμισι ώρες η οδός Πρωτοπαπαδάκη έδινε την εντύπωση ενός μεγάλου υπαίθριου πάρτι,  με τον κόσμο να λικνίζεται στις αιθέριες μελωδίες των ακορντεόν που πλημμύριζαν το Ιστορικό Κέντρο της Ερμούπολης.

Το σύνολο των μουσικών που έλαβαν μέρος στα σεμινάρια του φετινού  φεστιβάλ,  από τις επτά έως και τις δέκα το βράδυ,  χάρισαν μοναδικές στιγμές σε κατοίκους και επισκέπτες της Σύρου, με τα φλας να παίρνουν στην κυριολεξία φωτιά.

Και το φετινό,  8ο κατά σειρά, Φεστιβάλ Ακορντεόν Σύρου  πραγματοποίησε  εκδηλώσεις σε όλα τα μεγάλα χωριά της Σύρου με διεθνείς συμμετοχές  που κάλυπταν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.

Διατήρησε αλλά και επέκτεινε το οικολογικό του πρόσημο, ενώ  οι διοργανώτριές του Christelle Loukitch και  Κάντια Πρίντεζη δεν  κρύβουν την ικανοποίησή τους,  τόσο για την επιτυχία των εκδηλώσεων όσο και την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, σηκώνοντας ωστόσο από τώρα τα μανίκια τους για την προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης.

Ακολουθούν φώτο από την εκδήλωση:

Ακολουθούν Video της εκδήλωσης: