«Ένας Χορός κι ένα παιχνίδι». Μια γιορτή γεμάτη έθιμα, παιχνίδια, χορούς και κάλαντα, στο επίκεντρο της οποίας ήταν τα μικρά παιδιά, πραγματοποιήθηκε από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου στα εκπαιδευτήρια Δελασάλ το περασμένο Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βάση του αρχικού προγραμματισμού η συγκεκριμένη δράση θα λάμβανε χώρα στο θέατρο «Απόλλων», όμως η πρόσφατη ενεργοποίηση του νέου κανονισμού του θεάτρου την έθεσε εκτός και διασώθηκε χάρις στην άμεση ανταπόκριση των Φρερ ως προς την παραχώρηση αίθουσας για την πραγματοποίησή της.

ΣΥΡΟΣ 7-12-2019 Εκδήλωση ΛΕΣ "Ένας χορος κι ένα παιχνίδι" στσ εκπαιδεύτρια Δελασάλ

Geplaatst door Logotypos.gr op Zaterdag 7 december 2019

«Ένας Χορός κι ένα παιχνίδι» είναι το δώρο των παιδιών μας προς τον καθένα από σας για τις πιο γλυκές και μαγικές γιορτές του χρόνου. Μικρούλια και χαριτωμένα, με την αφέλεια και την αθωότητα της ηλικίας τους, θα κάνουν  τον χορό παιχνίδι και το παιχνίδι χορό, ανταποκρινόμενα στα όσα με αγάπη και φροντίδα τους δίδαξε η δασκάλα τους Μαρία Κορφιάτη από την αρχή της εκπαιδευτικής χρονιάς. Θα τα ανταμείψουμε με το πιο ζεστό μας χειροκρότημα και θα ευχηθούμε να τα δούμε να μεγαλώνουν και να τα καμαρώνουμε και σε άλλες δράσεις τους ΛΕΣ», τόνισε η πρόεδρος του ΛΕΣ Χριστίνα Λιγοψυχάκη, απευθυνόμενη στο κοινό της κατάμεστης αίθουσας, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει τη δασκάλα χορού Μαρία Κορφιάτη, η οποία επιμελήθηκε την εκδήλωση, τα Εκπαιδευτήρια «Δελασάλ» για την παραχώρηση της αίθουσας, το νηπιαγωγείο Βάρης για την παραχώρηση των φορεσιών, τον Νίκο Απέργη για τα Κάλαντα, και την Λίτσα Παππά για την μυθοπλασία του παραμυθιού αναφορικά με τα χαμένα κάλαντα της Σύρου.

Επίσης ευχαριστίες απεύθυνε και στις δασκάλες χορού  Δέσποινα Τζιώτη και  Μαλαματή Αναστασοπούλου καθώς και στα κορίτσια που έψαλλαν  τα κάλαντα.

Ακολούθησε κέρασμα και περιήγηση στον χώρο διενέργειας του Bazaar με τα πανέμορφα χριστουγεννιάτικα είδη.