Με μια ζεστή βραδιά με φιλικό ουζάκι και καλή παρέα το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου,  εγκαινίασε χθες βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ερμής» τις χειμερινές του δραστηριότητες, με την πρόεδρό του Χριστίνα Δενδρινού -Λιγοψυχάκη να εύχεται στους παρισταμένους καλό Χειμώνα με υγεία, ηρεμία, γαλήνη και ευεξία προσωπική & οικογενειακή.

Αφού τους ευχαρίστησε για την διαχρονική τους εμπιστοσύνη τους στο Λύκειο, η κ. Λιγοψυχάκη  έκανε πρωτίστως αναφορά στις προσεχείς εκδηλώσεις του ΛΕΣ, οι οποίες έχουν ως ακολούθως: Το Σάββατο 30/11 και ώρα 19:30 στο Θέατρο Απόλλων  θα λάβει χώρα το επετειακό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τον θάνατο του σατιρικού συριανού ποιητή Γεωργίου Σουρή «Ένας Ρωμηός ονόματι Σουρής» το οποίο επιμελήθηκε το ΛΕΣ με την Εφημερίδα «Λόγος των Κυκλάδων» και υλοποιείται με την συμβολή της Περιφέρειας, του Δήμου και των Θεατρικών Ομίλων του νησιού  και ελεύθερη για το κοινό είσοδο.

Το Σάββατο και την Κυριακή 14 και 15/12 στο θέατρο Απόλλων, ώρα έναρξης 19:00,  θα παρουσιαστεί η εκδήλωση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο». Η γενική τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 8 ευρώ και στα 5 ευρώ για τα παιδιά, και η έκδοση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Τέλος, στα εκπαιδευτήρια «ΔΕΛΑΣΑΛ» το Σάββατο 7/ 12 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα μικρά παιδιά.

Ολοκληρώνοντας τον χαιρετισμό της, η πρόεδρος του ΛΕΣ  σημείωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα θα περάσουμε μαζί ένα ευχάριστο βράδυ με τα μεζεδάκια να συνοδεύουν την καλή παρέα και τον Λευτέρη να έχει επιλέξει μουσική για όλα τα γούστα. Πρωτοτυπώντας, θα παρακολουθήσετε λεβέντικους χορούς αποκλειστικά από την ανδρική χορευτική μας ομάδα», μη παραλείποντας να προτρέψει τον κόσμο να επισκεφθεί το Bazaar τους προκειμένου να προμηθευτεί  ευφάνταστες δημιουργίες σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές: «Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε και  το Bazaar με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες – σωστά καλλιτεχνήματα – που κατασκεύασαν με έμπνευση και φαντασία οι κυρίες του Δ.Σ. και μέλη μας» είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν κάποιο από τα εκθέματα σας αρέσει  για να στολίσετε το σπίτι σας ή για να το δωρίσετε στους φίλους σας για το γούρι της Καλής Χρονιάς.

Η βραδιά κύλησε με πολύ μουσική και χορό με τους παρισταμένους να απολαμβάνουν τα νόστιμα εδέσματα συνοδευόμενα από κρασί ή ουζάκι.