Με μια ανέλπιστη – και για τους ίδιους τους διοργανωτές – παρουσία κόσμου ολοκληρώθηκε χτες το βράδυ η τελευταία Λαϊκή Βραδιά που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων, με τίτλο «Μπουζούκι, γλέντι του ντουνιά», στον φιλόξενο Πολιτιστικό του Χώρο.
Ακόμα και ίδιος ο πρόεδρος του Συλλογου, Νίκος Κοντιζάς, ανέφερε στον «Λ» ότι «ο καλός καιρός και η μη παράλληλη οργάνωση κάποιας άλλης εκδήλωσης, έφεραν ξένους και έλληνες επισκέπτες που έχουν έρθει να επισκεφτούν τη Σύρο για διακοπές, και προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε περίπου 800-1000 άτομα ώστε όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι και να διασκεδάσουν με τους σπουδαίους μουσικούς και το πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τόσο πολύ κόσμο αλλά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να απολαύσουν την βραδιά τους, τιμώντας εμάς και την εξαιρετική μπάντα που θα ακούσουν».
Έχοντας καλύψει κάθε σπιθαμή του εξαιρετικού αυτού Πολιτιστικού Χώρου, ο κόσμος απόλαυσε στο πρώτο μέρος μια σειρά από νέα και παλιά λαϊκά τραγούδια, ενώ στο δεύτερο μέρος «πήρε φωτιά» η πίστα καθώς το πρόγραμμα περιελάμβανε χορευτικά τραγούδια που σήκωσαν αμέσως τον κόσμο στο πόδι, χορεύοντας μέχρι αργά το βράδυ.
Οι εξαιρετικοί μουσικοί που συμμετείχαν στην Λαϊκή Βραδιά ήταν η Χ. Κεχαγιόγλου στο τραγούδι, ο Β. Κορακάκης στο μπουζούκι – τραγούδι (γιος του γνωστού συνθέτη και οργανοπαίχτη Βαγγέλη Κορακάκη), η Σ. Μανωλοπούλου στο τραγούδι, ο Π.Καπέλλας στο μπουζούκι – τραγούδι, ο I. Ρούσσος στην κιθάρα – τραγούδι και ο Α.Καμπουράκης στο ακορντεόν.