Παρουσία εκατοντάδων επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε η Νησιώτικη Βραδιά που διοργάνωσε χτες το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων, στον προαύλιο χώρο όπου βρίσκεται η έδρα του.
Δεκάδες τραπέζια είχαν στηθεί για να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες, οι οποίοι απόλαυσαν λαχταριστούς μεζέδες στα κάρβουνα, κρασί και πολλά άλλα, υπό τη μουσική συνοδεία του συγκροτήματος του Μέμη Ροσσολάτου και τη φιλική συμμετοχή χορευτών από το Παραδοσιακό Εργαστήρι Σύρου «Άρωμα Παράδοσης», οι οποίοι και ξεκίνησαν πρώτοι το χορευτικό πρόγραμμα.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Σιγάλας στον «Λ», «Καταρχάς, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, ευτυχισμένοι μπορώ να πω. Είναι και για μας μια ανέλπιστη στιγμή καθώς βλέπουμε πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικότατα στο κάλεσμά μας αφού εδώ στα Καμίνια είναι έθιμο να διοργανώνουμε στο κλείσιμο του καλοκαιριού την Νησιώτικη Βραδιά μας, κάτι που άρχισε από το 1982 (από την ίδρυση του Συλλόγου που είναι ο πρώτος Κοινωνικός και Πολιτιστικός Σύλλογος που ιδρύθηκε στην Ερμούπολη), με μια μικρή παύση πριν από 4 χρόνια.
Ευχαριστούμε θερμά, λοιπόν, όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και ευχόμαστε να είναι και πάλι κοντά μας σε όλες τις διοργανώσεις που οργανώνουμε κάθε φορά», τόνισε ο κ. Σιγάλας, ο οποίος κατέληξε λέγοντας πως οι επόμενες προγραμματισμένες εκδηλώσεις είναι το θεατρικό έργο «Πού πήγαν οι κουραμπιέδες;» του Αντώνη Μπούμπα, που θα παιχτεί από τις 11 έως και τις 15Δεκεμβρίου στο θέατρο «Απόλλων», η καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται παραμονή των Χριστουγέννων ενώ μια ακόμη εκδήλωση – έκπληξη θα περιμένει το κοινό πριν το κλείσιμο του χρόνου.