Το έλα να δεις έγινε για μια ακόμη χρονιά στον παραδοσιακό Πανηγύρι της Παναγιάς που γίνεται ανήμερα της μεγάλης θρησκευτικής μας εορτής στον Πάγο.

Την επιμέλεια της οργάνωσης είχαν ο ΑΟ Πάγου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος, η Κοινότητα του Πάγου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πάνω από 900-1000 άτομα κατέκλυσαν κάθε σπιθαμή του γηπέδου μπάσκετ για να απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα της Σοφίας της Παράδοσης που έδωσαν και την σπίθα για να γίνει η πίστα ένα σώμα από εκατοντάδες χορευτές, που χόρευαν και διασκέδαζαν υπό τους ήχους του συγκροτήματος του Χρήστου Φιοράντη.

Πανηγύρι χωρίς τσίκνα δεν υφίσταται, οπότε διάφοροι λαχταριστοί μεζέδες στα κάρβουνα και μη περίμεναν τους επισκέπτες, ενώ το κρασί και το τσίπουρο έρρεε άφθονο καθ’ όλη τη βραδιά.

Κατά τις 12.15 περίπου έγινε και ένα ολιγόλεπτο διάλειμμα για να ακουστούν οι τυχεροί αριθμοί που κέρδισαν πλούσια δώρα από τη κλήρωση που έγινε εκείνη τη στιγμή, μέχρι  να απογειωθεί το κέφι και πάλι στα ύψη.

Μελανή, μόνο, στιγμή και πάλι το φαινόμενο των καταγγελιών για όχληση από τη μουσική ήδη από τις 10.30 (ήρθαν και αργότερα), με τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας και την άμεση παρέμβαση των υπευθύνων να δίνουν και πάλι λύση…