“Γεννημένη στη Σύρο και συγκεκριμένα στην εργατική συνοικία των Καμινίων, έχω μάθει από μικρή να δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους  στόχους μου. Με κύριο γνώμονα, την αγάπη μου για τον άνθρωπο, σπούδασα παιδαγωγικά και μετά από επιτυχείς εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ, έχω την τύχη να ασκώ το λειτούργημα της δασκάλας , τα τελευταία 24 χρόνια.

Θερμή υποστηρίκτρια της συλλογικής προσπάθειας και της συνεργασίας, αποδέχτηκα με ενθουσιασμό, την πρόσκληση του Νίκου Λειβαδάρα, να γίνω μέλος των Ανοιχτών Οριζόντων, μίας ομάδας ανθρώπων, που έχοντας ως  πρώτιστη  προτεραιότητα τον πολίτη, με  αξιοκρατικό και μεθοδικό τρόπο,  έχουμε ως κύριο στόχο, να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Ο καθένας από το δικό του μετερίζι, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του, έτσι και εγώ μετά από πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση, θα καταβάλω όλες μου δυνάμεις μου, προκειμένου να επιτύχουμε μία δυναμική και δημιουργική σχέση εκπαίδευσης – τοπικής αυτοδιοίκησης με πολλαπλά οφέλη, τόσο για την εκπαιδευτική, όσο και για την τοπική κοινότητα”.