Μια μαγευτική συναυλία, με απώτερο στόχο τη διάθεση όλων των εσόδων στην αποκατάσταση της υγείας του μαθητή Δημήτρη Ρίζου, πραγματοποίησε στο θέατρο «Απόλλων» η Ομάδα «Κ.Π. Καβάφης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου.

Εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος του Συλλόγου Μπάμπης Κουλούρας έκανε αναφορά στον τιτάνιο αγώνα του μαθητή να σταθεί στα πόδια του, υπογραμμίζοντας ότι το τελευταίο διάστημα είναι  πλέον ορατά τα σημάδια  βελτίωσης.

Συναυλία ομάδας Κ. Π. Καβάφης στο θέατρο Απόλλων για την ενίσχυση του Δημήτρη Ρίζου

Geplaatst door Logotypos.gr op Maandag 17 februari 2020

Πέρα των εσόδων της συναυλίας, ο κ. Κουλούρας είπε ότι θα διαθέσει στην οικογένεια και τα έσοδα από τις πωλήσεις των CD που βρισκόντουσαν στην είσοδο του θεάτρου, προαναγγέλλοντας ότι η εκστρατεία για την συγκέντρωση χρημάτων θα συνεχιστεί με την πώληση στο αμέσως προσεχές διάστημα λαχνών με δώρο ένα σκούτερ το οποίο είναι προσφορά της εταιρίας μηχανών των αδελφών Γεράσιμου και Παναγιώτη Σιγάλα.

Συναυλία ομάδας Κ. Π. Καβάφης στο θέατρο Απόλλων για την ενίσχυση του Δημήτρη Ρίζου pt 2

Geplaatst door Logotypos.gr op Maandag 17 februari 2020

Με σπασμένη φωνή και δάκρια στα μάτια η Κατερίνα, αδελφή του Δημήτρη, ενημέρωσε τους παρισταμένους για τις τελευταίες εξελίξεις στην θεραπεία του αδελφού της: «Η αλήθεια είναι ότι όλα ξεκίνησαν πριν 2,5 χρόνια. Μετά το ατύχημα ο αδελφός μου δεν μπορούσε να νιώσει….. (ξεσπά σε κλάμα) ….τίποτα από τον λαιμό και κάτω. Σήμερα, η τελευταία μαγνητική έδειξε ότι ο νωτιαίος μυελός δεν έχει προκαλέσει συρίγγιο, που είναι μια κύστη που προκαλεί παράλυση και την ανικανότητα αίσθησης της θερμοκρασίας. Οι κακώσεις που είχε στο 5ο και στο 6ο σπόνδυλο παρουσιάζουν σταδιακή βελτίωση  και βλέπουμε μετά από πέντε μήνες υδροθεραπείας ότι αισθάνεται κανονικά τα χέρια του. Ήταν δηλαδή σαν να μην έγινε τίποτα ποτέ. Αισθάνεται τα δάκτυλα, μπορεί πλέον να ισορροπήσει μόνος του σε καθιστή θέση, μπορεί να ανοίξει μόνος του το καροτσάκι και βλέπουμε ότι είναι θέμα χρόνου το να γίνει εντελώς καλά» τόνισε, καταχειροκροτούμενη από τους παρισταμένους. .

Τέλος να αναφέρουμε ότι χρηματικά ποσά  και όχι μόνο διέθεσαν αρκετοί ιδιώτες και φορείς τους οποίους ο κ. Κουλούρας ευχαρίστησε έναν – έναν ονομαστικά.