Μοναδικές στιγμές και θέαμα υψηλού επιπέδου σε όλους τους τυχερούς που παραβρεθούν το Σάββατο το βράδυ στη Σύρο πρόκειται να προσφέρουν οι κορυφαίοι έλληνες και ξένοι αθλητές του ελληνικού πρωταθλήματος Βόλεϊ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του All Star Game.

Μετά από 10 χρόνια απραξίας, ύστερα από προτροπή πολλών αθλητών και με την αρωγή και συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο θεσμός του All star game θα αναβιώσει στη Σύρο, με την ευχή το νησί να καταστεί η μόνιμη έδρα διεξαγωγής του.

Παρουσία, λοιπόν, του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη, δύο αθλητές του Φοίνικα, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο Θεόδωρος Βουλκίδης, έκαναν δηλώσεις σχετικά με το All Star Game.

Παναγιώτης Παπαδόπουλος: «Αρχικά, είναι μεγάλη μας χαρά που σας έχουμε κοντά μας. Πριν κάποιους μήνες, ήρθαμε σε συνεννόηση με μια μερίδα αθλητών και σε συνεργασία με τον κ. Λεονταρίτη και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που μας φιλοξενούν με μεγάλη χαρά, συμφωνήσαμε ώστε να διοργανώσει άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, έπειτα από μια 10ετία, φέροντας το All Star Game του Βόλεϊ και πάλι στο προσκήνιο.

Στόχος μας σίγουρα είναι να χαρούμε αυτή τη διοργάνωση, είμαστε τυχεροί που θα καλυφτεί από την ΕΤ1 και ευχόμαστε ο κάθε φίλαθλος του Βόλεϊ να χαρεί αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να είναι μία αρχή και γιατί όχι να μην καθιερώσουμε στη Σύρο το All Star Game του Βόλεϊ για τα επόμενα χρόνια, αρκεί οι τοπικοί φορείς να έχουνε την ανάλογη βούληση. Εγώ, από την πλευρά μου, θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο αλλά και να συντονιστεί στις τηλεοράσεις του, ώστε να δούνε πραγματικά ένα πολύ όμορφο θέαμα που ξεφεύγει από τις ομαδικές προτεραιότητες και βεβαίως δεν έχει να κάνει ούτε με άγχος για το αποτέλεσμα, παρά μόνο για τη χαρά και τη προσφορά του θεάματος. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη χρονιά την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου που είναι πάντα δίπλα στον ελληνικό αθλητισμό και συγκεκριμένα στο Βόλεϊ και ελπίζω να έχουμε και πολλούς επισκέπτες στο νησί μας που θα πλαισιώσουν την οργάνωση αυτή.

Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη παρένθεση στο αγχωτικό μεν, ευχάριστο δε αγώνα που δίνουμε κάθε εβδομάδα. Πρωταγωνιστές θα είναι αρχικά οι αθλητές και δευτερευόντως ο κόσμος που θα έρθει να μας δει».

Σε ερώτηση αν το επίπεδο του ελληνικού Βόλεϊ έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος απάντησε τα εξής:

«Προσωπικά θεωρώ ότι τα τελευταία 3 χρόνια έχει ανέβει το επίπεδο του πρωταθλήματος του ελληνικού Βόλεϊ και είναι άκρως ανταγωνιστικό ιδιαίτερα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή στις ομάδες που μάχονται να μπουν στην τετράδα και σε αυτές που μάχονται να αποφύγουν τα play out. Σίγουρα έχουμε βελτίωση του επιπέδου με αφίξεις σπουδαίων ξένων παιχτών. Ακόμα βλέπουμε τον ανταγωνισμό των μεγάλων ομάδων του Βόλεϊ, όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ και συγχρόνως τον Φοίνικα με τον Παμβοχαϊκό να προσπαθούν να μπουν σφήνα ανάμεσά τους».

Θεόδωρος Βουλκίδης: «Προσωπικά, εγώ δεν συμμετείχα πριν 10 χρόνια στο τελευταίο All Star Game του Βόλεϊ. Είναι πιστεύω μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, πολύ σημαντική για τη Σύρο. Υπάρχει στήριξη από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το νησί. Εγώ νιώθω ότι από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ  είναι όλοι κοντά μας. Είναι γνωστό ότι στη Σύρο γίνονται πολύ μεγάλες διοργανώσεις και η συγκεκριμένη είναι μια ακόμα μία. Είναι πολύ σημαντικό να έχει πολύ κόσμο το γήπεδο γιατί είναι η χαρά του βόλευ. Πρέπει να τη χαρούμε και να είμαστε όλοι στο γήπεδο το Σάββατο (21.00).