Γοητευμένη η Μις Υφήλιος 1964 από τη Σύρο

ΔΕΙΤΕ τι είπε η Κορίνα Τσοπέη στο logotypos.gr αναφορικά με τη ζωή και την καριέρα της

του Γιώργου Αλβέρτη

Στη Σύρο (δις) βρέθηκε προ διμήνου η μις υφήλιος του 1964 Κορίνα Τσοπέη.

Δροσερή, και με τον χρόνο να μην έχει κάνει εμφανή τα σημάδια από το πέρασμα του πάνω της, η Κατερίνα Τσοπέη ξεδίπλωσε στο logotypos.gr πτυχές από τη ζωή και την καριέρα της, μίλησε για τις χαρές και τις λύπες που βίωσε όντας εστεμμένη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σκληρό καθεστώς που διέπει τον θεσμό των καλλιστείων ανά την υφήλιο.

Αφορμή για την διπλή επίσκεψή της στο νησί η καλή της φίλη, ηθοποιός, Νόρα Βαλσάμη η οποία διαβιεί πλέον μόνιμα στη Σύρο αλλά και ο δικός μας Γρηγόρης Γαλαντής.

Η συνέντευξη δόθηκε στο καφέ «Σιέστα» και η πρώην Μις Υφήλιος μεταξύ άλλων δήλωσε εντυπωσιασμένη και γοητευμένη από τη Σύρο: «Είχα έρθει για πρώτη φορά πριν από χρόνια να δω την φίλη μου την Νόρα Βαλσάμη. Ξέρω την Νόρα από πιτσιρικάκι 16 χρόνων. Οπότε πήρα την αδελφή μου Τζωρτζίνα , ήρθαμε και πραγματικά μαγεύτηκα. Όταν περνούσα από την Μύκονο για να πάω στην Αθήνα, το λιμάνι δεν με εντυπωσίασε. Μόλις όμως μπήκα στην πόλη, έπαθα!! Οπότε αποφάσισα ότι ήταν καιρός να ξαναεπισκεφθώ το νησί σας… Ειλικρινά δεν περίμενα ότι έχει τέτοια ομορφιά .. που δεν την έχω ξαναδεί στα υπόλοιπα νησιά. Ευτυχώς που είναι η Νόρα εδώ και ήρθα» είπε χαρακτηριστικά.