Όπως ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Νικόλαος Φωτεινιάς, ο Δήμος θα κινήσει τις διαδικασίες για την πρόσληψη 9 ατόμων στον Δήμο, στην προσπάθειά του να συμπληρώσει τα μεγάλα κενά που υπάρχουν στους τομείς των εσόδων, προμηθειών και προγραμματισμού και με δεδομένο ότι τουλάχιστον 4 δημοτικοί υπάλληλοι του χρόνου κατοχυρώνουν συνταξιοδοτικά δικαιώματα και μπορεί να αποχωρήσουν.
Μετά και το πράσινο φως που έλαβε από την Οικονομική Υπηρεσία για το κατά πόσο μπορούν τα οικονομικά του Δήμου να σηκώσουν το βάρος της έξτρα μισθοδοσίας, η Δημοτική Αρχή θα επικεντρωθεί στην επαναλειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας, για την οποία ο στόχος είναι να στελεχωθεί με 3 άτομα ως μόνιμο προσωπικό (από αυτό που θα ζητήσει) και με άλλα δύο άτομα που θα έρθουν από το πρόγραμμα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων (υπάρχει ένα ζευγάρι υπαλλήλων που έχει ήδη δηλώσει πρόθυμο να στελεχώσει δύο θέσεις).
Παρακάτω ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας με τις θέσεις και τις ειδικότητες που ανακοίνωσε ο κ. Φωτεινιάς. Να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει τουλάχιστον ως τον Σεπτέμβριο του 2020.