Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ομαδική έκθεση με τίτλο «ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ», στην Άνω Σύρο

Ιούλιος 12, 2019 - Ιούλιος 28, 2019

Ομαδική έκθεση από τον Βαγγέλη Τζαννή, την Έφη Τερζίδου και την Σοφία Κοκτσίδου με τίτλο «ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ», πραγματοποιείται  στο  Πρώην Μουσείο Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Άνω Σύρου, από τις 12 έως τις 28 Ιουλίου 2019, στο  πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης «Σύρος Πολιτισμός 2019».

Στην έκθεση παρουσιάζουν τη δουλειά τους τρεις καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στη Σύρο.

Βαγγέλης Τζαννής / Βίντεο: «Το φως που αντανακλά ένας άνθρωπος που δουλεύει με τα χέρια του, είναι αδιαμφισβήτητα μοναδικό. Αυτή τη φορά ο φακός μου αιχμαλωτίζεται από δύο καλλιτέχνιδες που δημιουργούν η μία με τον πηλό και η άλλη με το ύφασμα.»

Έφη Τερζίδου / Πίνακες από ύφασμα: «Εικόνες από το παρελθόν μέσα από συνθέσεις/αναπαραστάσεις με βασικό υλικό το ύφασμα και τα διαφορετικά του μοτίβα και υφές. Εικόνες που φανερώνουν μικρές λεπτομέρειες και κρύβουν μεγάλα αισθήματα της καθημερινής ζωής.»

Σοφία Κοκτσίδου / κεραμικά: «Μέσω της κεραμικής τέχνης, ο άργιλος μετασχηματίζεται από τη φωτιά και το τελικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό και κάποιες φορές απρόσμενο. Φόρμες, ματιέρες, μελετημένες ή αυτόματες, χαράγματα, μοτίβα και χρώματα αναπαριστούν συναισθηματικούς μικρόκοσμους που θέλουν να εκφράσουν τη ζωή πίσω από τα πράγματα.»

Εγκαίνια: Σάββατο 13/07, 20:00
Ώρες Λειτουργίας: απόγευμα: καθημερινά 19:00- 23:00,
πρωί: μόνο Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή: 11:00-13.00

Λεπτομέρειες

Αρχή:
Ιούλιος 12, 2019
Τέλος:
Ιούλιος 28, 2019
Κατηγορία Εκδήλωση:
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Διοργανωτής

Δήμος Σύρου Ερμούπολης

Χώρος Διεξαγωγής

Πρώην Μουσείο Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Άνω Σύρου
Άνω Σύρος
Σύρος, Κυκλάδες 841 00 Ελλάδα
+ Χάρτης Google