Ξεκίνησαν χθες βράδυ, στο κατάμεστο από κόσμο Θέατρο Απόλλων,  οι εργασίες  του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του  Inner  Wheel  “Women  for  Europe  9”, που διοργανώνει η 247 Περιφέρεια  Inner  Wheel  Ελλάδος και ο Όμιλος  Inner  Wheel  Σύρου, από 4-6/4/2019.

 

Όπως τόνισε η πρόεδρος του Inner  Wheel Σύρου Άσπα Αριστείδου κατά την διάρκεια του χαιρετισμού της οι εισηγητές του τριήμερου συνεδρίου θα ενημερώσουν τους παρισταμένους πάνω σε καίρια ζητήματα των δικαιωμάτων των παιδιών  προκειμένου στη συνέχεια να διερευνηθούν  οι τρόπους με τους οποίους το Inner Wheel δύναται να συμβάλλει στην επίλυσή τους προσφέροντας στα παιδιά του κόσμου ένα καλύτερο και ασφαλέστερο αύριο.

Έναρξη Συνεδρίου Inner Wheel στο θέατρο Απόλλων της Σύρου

Geplaatst door Logotypos.gr op Donderdag 4 april 2019

Το συνέδριo τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος τού International  Inner Wheel , η αυστραλή Christine Kirby και η οραματίστρια και συντάκτρια του θεσμού Women for Europe, η ιταλίδα Luisa Vinciguerra, οι οποίες στους σύντομες χαιρετισμούς επικεντρώθηκαν  στα ιδεώδη του  Inner Wheel τού οποίου πρωταρχικό στόχο αποτελεί πάντα, όπως τόνισαν, η παροχή βοηθείας και η αλληλεγγύη στον αδύναμο συνάνθρωπο.

Στην σπουδαιότητα της διοργάνωσης αναφέρθηκαν, κατά τα την διάρκεια του χαιρετισμού τους, και ο Καθολικός Επίσκοπος π. Πέτρος Στεφάνου, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης, ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, υπογραμμίζοντας  την αναγκαιότητα οικοδόμησης ενός πιο ασφαλούς για τα παιδιά κόσμου.

Η εμφάνιση του Λυκείου Ελληνίδων ήταν  εντυπωσιακή. Με ένα ρεπερτόριο χορών από την Αρχαία Ελλάδα έως και την πρόσφατη παράδοση της Χώρας μας, καθήλωσε τους συνέδρους αποσπώντας δικαίως το ενθουσιώδες και παρατεταμένο χειροκρότημά τους.

Έναρξη Συνεδρίου Inner Wheel στο θέατρο Απόλλων της Σύρου

Geplaatst door Logotypos.gr op Donderdag 4 april 2019

Να αναφέρουμε τέλος ότι το συνέδριο συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Ακολουθεί το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

PROGRAMMA-IW-ENG