Ένα  βράδυ  γεμάτο  παράδοση  μουσική  και  χορό,  είχαν  την  ευκαιρία  να  ζήσουν  οι  χορευτές  αλλά  και  οι φίλοι  του  Λαογραφικού  Χορευτικού  Ομίλου « Η σοφία της παράδοσης»  το βράδυ  του  Σαββάτου στο  Κέντρο διασκέδασης  Ζοζεφίνα στον πανέμορφο Γαλλησά.

Το  κέφι  στα ύψη από όλους όσους βρέθηκαν σε αυτή την σπουδαία μουσική βραδιά  με τον χορό και  το τραγούδι να ρέει, σε μία συνάντηση για  το ξεκίνημα   των δραστηριοτήτων  των  μουσικών  τμημάτων  του Ομίλου για την νέα χρονιά.

Η  Πρόεδρος  του  Ομίλου Σοφία  Λούβαρη  μας μίλησε  για  τις  δράσεις  του αναφέροντας στο Logotypos.gr και στην  εφημερίδα  ο Λόγος  των  Κυκλάδων τα εξής:

Με το βλέμμα στραμμένο στο 3ο «Συριανοπατω» που φέτος έρχεται ανανεωμένο την Άνοιξη του 2020 και υπολογίζεται να φιλοξενήσει περί τους 850 χορευτές (παιδιά-εφήβους-ενήλικες) και τους συνοδούς τους, ξεκινήσαμε τις εκδηλώσεις μας για την φετινή χορευτική χρονιά! Μια μεγάλη γιορτή για τα μέλη, τους χορευτές και τους φίλους της » σοφίας της παράδοσης» διοργανώθηκε χθες βράδυ ( Σάββατο 26 Οκτωβρίου) , ένας μεγάλος κύκλος που χώρεσε την αγάπη όλων μας για την παράδοση μας, την αγάπη για τους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς αλλά και το ποσό σημαντικό είναι να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου !! Πόσο δύναμη μας δίνει αυτό να βαδίσουμε στα επόμενα σχέδιά μας σαν όμιλος!! Ευχηθήκαμε όλοι μαζί ανέφερε η Πρόεδρος  του Ομίλου, να έχουμε υγεία, καλή χορευτική κι όχι μόνο χρόνια,  με σεβασμό στις αξίες που μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά!