Μήνυμα με πολλαπλούς αποδέκτες δημοσιοποιεί η Συριανή Καρκινοπαθής Ελένη Ρούσσου, απευθύνοντάς τους σειρά ερωτημάτων για τα οποία αναμένει υπεύθυνες απαντήσεις.   Για το σκοπό αυτό, στο τέλος τού μηνύματός της αναγράφει και τον αριθμό του σταθερού της τηλεφώνου.

Να σημειωθεί ότι η κα Ρούσσου περνά στις 11 Οκτωβρίου από νέα Επιτροπή στη Σύρο.

Το πλήρες περιεχόμενο του μηνύματός της έχει ως ακολούθως:

«Μήνυμα προς ΙΚΑ Σύρου, ΙΚΑ Αθηνών, βουλευτές,  υπουργοί, διευθυντές και όλη την σαπίλα που υπάρχει καθώς και στον κύριο Τσίπρα και όλη την ακολουθία αυτού.

Το ότι για άλλη μια φορά με αφήνετε χωρίς χρήματα ενώ ξέρετε ότι δεν είναι δική μου υπαιτιότητα αλλά δική σας, και ότι εγώ με τα 300 ευρώ που μου δίνατε ήταν η επιβίωσή μου μέχρι να περάσω την περιβόητη επιτροπή σας και το ότι με απειλείτε με πλειστηριασμό του σπιτιού μου είναι το λιγότερο δολοφονικό.

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω αφού με τα 300 ευρώ προσπαθούσα πολύ για να επιβιώσω, και με την βοήθεια κάποιων ανθρώπων.

Τώρα που μου τα κόψατε και αυτά σας ερωτώ πως θα ζω.

Φυσικά θα μου πείτε έχεις απόλυτο δίκιο, όμως έχω κάνει τόσο μεγάλο αγώνα για την ζωή μου, για το σπίτι μου, για την επιβίωσή μου και για την σύνταξή μου που την δικαιούμαι,που αγαπητοί υπεύθυνοι κουράστηκα.

Δεν μπορώ άλλο. Δεν έχω άλλες δυνάμεις και μιλάτε όλοι σας εκ του ασφαλούς. Βάλτε λίγο την θέση μου στην δική σας θέση και πες τε μου τι θα κάνατε, μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε να το κάνω και εγώ.

Όλοι εσείς που παίζετε παιχνίδια εις βάρος μου και εις βάρος της υγείας μου να ξέρετε ότι όλα εδώ πληρώνονται. Έμενα τι θα μου κάνετε που δεν το έχετε κάνει;  Θα παρακαλούσα κάποιον υπεύθυνο να μου απαντήσει. Και δεν βγαίνω προς το παρόν στα κανάλια, γιατί κάποιοι με λέτε γραφική, τρελή, και εγώ δεν ξέρω τι άλλο !!!

Προς το παρόν ας πάει αυτό το μήνυμα στους αρμοδίους. Και επειδή ξέρω ότι αρκετοί με παρακολουθούν κρυφά ας το στείλουν στους αρμόδιους.

Απαιτώ μια λύση. Είμαι εδώ και περιμένω.  Γράφω και το τηλέφωνό  μου μήπως κάποιοι μπορούν να με αντιμετωπίσουν και να μου δώσουν λύση.

Ελένη Ρούσσου : 22810 77142.

Περιμένω κύριοι.

Όποιοι θέλουν και μπορούν το κοινοποιούν !!!!!!!!!!!»