Μετά την 23χρονη φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών, που ένωσε την Σύρο και προκάλεσε κύμα αλληλεγγύης προκειμένου μέσω ρομποτικής χειρουργικής να μη μείνει παράλυτη, ακόμα μια 27χρονη μαχήτρια της ζωής χρειάζεται τη βοήθειά μας. Μια νεαρή συριανή, μητέρα ενός αγοριού 2 ετών, διαζευγμένη, χρειάζεται την οικονομική μας συμπαράσταση  προκειμένου να ανταπεξέλθει στα μεγάλα ποσά που απαιτούνται από τις οκτώ συνολικά επεμβάσεις ρομποτικής χειρουργικής που έκανε στον εγκέφαλο.

«Ζητούμε βοήθεια από τον κόσμο γιατί δεν υπάρχουν χρήματα . Είναι πάρα πολλά τα έξοδα και δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε» λέει η γιαγιά της Δήμητρα Μενδρινού αναφερόμενη στην περιπέτεια της υγείας τής εγγονής της η οποία μαζί με τη μητέρα της στην Αθήνα ανεβαίνουν το Γολγοθά της ασθένειας. Πριν 3 μήνες τής παρουσιάστηκαν τρεις όγκοι στο κεφάλι τούς οποίους αφαιρέσαμε. Όταν επανέλαβε την αξονική τομογραφία διαγνώστηκαν δυο ακόμη. Οι γιατροί έκριναν ότι δεν μπορούσαμε να περιμένουμε. Έπρεπε αμέσως να  γίνουν επεμβάσεις και επειδή δεν είχαμε τα χρήματα αποφάσισαν να τη χειρουργήσουν και να πληρωθούν όταν συγκεντρώσουμε το ποσόν των 15.000 ευρώ».

Στο πλευρό τής οικογένειας από την πρώτη στιγμή στάθηκε η κ Δήμητρα Γαβρίλη, -ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μάννα η οποία απευθύνει έκκληση στον κόσμο να δείξει για μια ακόμη φορά  την αλληλεγγύη  του καταθέτοντας στον Ειδικό Λογαριασμό που έχει ανοιχτεί, προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο για την επέμβαση  χρηματικό ποσό.

«Η οικογένεια της κοπέλας αντιμετωπίζει πλείστα όσα οικονομικά προβλήματα. Έχει ξετιναχτεί τελείως οικονομικά. Χρήματα δεν υπάρχουν καθόλου. Οπότε ευελπιστώ για ακόμη μια φορά στην αλληλεγγύη  των συριανών ώστε να ξεπεράσουμε και αυτό το περιστατικό.. Όπως μας βοήθησαν την προηγούμενη φορά θα βοηθήσουν και τώρα. Με ότι έχει ο καθένας, ακόμη και με ένα – δύο ευρώ… Τους ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, όπως και την  εφημερίδα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Μάννα που μου δίνει την ευχέρεια κάθε φορά να βγαίνω και να ζητάω βοήθεια για  τους συνανθρώπους μου. Κάποιοι με ρώτησαν αν γνωρίζω τα περιστατικά που στηρίζω. Απάντησα πως είναι ξένοι και άγνωστοι προς εμένα. Όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Είναι συνάνθρωποί μας που πρέπει να βοηθηθούν» κατέληξε η κ. Γαβρίλη.

Ο λογαριασμός είναι στην Εθνική Τράπεζα με αριθμό : 469/004400-85
IBAN: GR15 0110 4690 0000 4690 0440 085

 Δικαιούχοι Λογαριασμού

  1. Βεροπούλου Φραγκίσκα  Παναγιώτα Μίχα
  2. Μενδρινού Δήμητρα

Όλοι εμείς καλούμαστε να σταθούμε στο πλευρό της 27χρονης, και να την στηρίξουμε, στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της.

Η οικονομική μας βοήθεια, η πίστη μας στην νεαρή μητέρα, η πιο δυνατή προσευχή μας ας συντελέσουν  τούτα τα Χριστούγεννα να είναι τα πιο σημαντικά της ζωής της. Ας γίνουν η ίδια της η ζωή!