Απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για τριάντα ημέρες, επεβλήθη στον πρόεδρο του ΑΟ Σύρου – από την πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων – λόγω της εξύβρισης του διαιτητή του αγώνα Άνω Μερά – ΑΟ Σύρου.

Σύμφωνα λοιπόν με το υπ’ αριθμόν 122/11-4-2019 Πρακτικό της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης και ειδικότερα στο Θέμα 2 με θέμα «Ποινή Αξιωματούχου», αναφέρονται  αυτολεξεί τα ακόλουθα: «ΦΩΚΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Πρόεδρος ΑΟ Σύρου) Ποινή απαγόρευσης εισόδου  στους αγωνιστικούς  χώρους  για τριάντα ημερολογιακές ημέρες  για εξύβριση διαιτητή στον αγώνα πρωταθλήματος  Α’ κατηγορίας «Blue Star Ferries» μεταξύ των ομάδων  ΑΣ  ΑΝΩ ΜΕΡΑ – ΑΟ ΣΥΡΟΥ στις 7-4-2019 (Άρθρο 12ο Π.Κ.). Η ποινή αρχίζει από 12-4-2019».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του logotypos.gr με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο κ. Φρέρης εμφανίστηκε  βέβαιος ότι δεν θα προκληθούν αντιδράσεις από αυτήν την απόφαση την Πειθαρχικής Επιτροπής, δεδομένου,  όπως τόνισε, ότι ο κ. Φώσκολος παραδέχτηκε ότι εξύβρισε με άσχημα λόγια τον διαιτητή.

Έκανε δε σαφές  ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην αγωνιστική πορεία της ομάδας καθώς δεν απαγορεύεται η είσοδος  τού πρόεδρου  του  ΑΟ Σύρου  στα γήπεδα παρά  μόνο στους αγωνιστικούς χώρους καθ’  όλο το διάστημα της ποινής του.

«Καλή επιτυχία, και ο καλύτερος να πάρει το πρωτάθλημα» κατέληξε  ο κ. Φρέρης.