«Θεία χάρη» πρέπει να είχαν οι εργαζόμενοι και όσα μέλη ποδοσφαιρικών ομάδων ακόμα προπονούνται στο γήπεδο της Άνω Σύρου, καθώς χτες το βράδυ αποκολλήθηκε ένας τεράστιος βράχος (και πολλοί άλλοι μικροί), ο οποίος στο διάβα του κατέστρεψε τον ένα από τους δύο πάγκους που υπάρχουν στο γήπεδο, φτάνοντας με την ορμή του πολλά μέτρα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η στιγμή της κατολίσθησης όπως την κατέγραψε ο κ. Δημήτρης Ρούσσος

Κατολίσθηση σε αγώνα ποδοσφαίρου παιδιών στο δημοτικό γήπεδο Άνω Σύρου

Geplaatst door Δημητρης Ρουσσος op Dinsdag 9 april 2019

Επίσης, ένας ακόμη βράχος βρέθηκε να έχει καταρρεύσει από το βουναλάκι που βρίσκεται πάνω από το γήπεδο, ευρισκόμενος δεκάδες μέτρα μακριά από τον μεγαλύτερο.

Πριν από λίγο, κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό, τους αντιδημάρχους της Τεχνικής Υπηρεσίας Φραγκίσκο Βακόνδιο και Καθαριότητας Μάριο Βουτσίνο, τον αναπληρωτή προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών Δαυίδ Διακοδημητρίου και άλλα υπηρεσιακά στελέχη, έκαναν αυτοψία στον χώρο και συζήτησαν τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την μερική αποκατάσταση του χώρου.

Ερωτηθείς ο αντιδήμαρχος των Τεχνικών Υπηρεσιών Φραγκίσκος Βακόνδιος για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της Δημοτικής Αρχής, απαξιώνοντας την ίδια του την ιδιότητα, αρκέστηκε να πει ότι θα βγει σχετικό δελτίο Τύπου…

Εκτενέστερο ρεπορτάζ στο ερχόμενο φύλλο του «Λ».