Παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου Α.Π.Σ. Δρομείς Σύρου – στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της διοργάνωσης SyrosRun 2018 – πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κυκλάδων ημερίδα με θέμα «Διατροφική υποστήριξη του Δρομέα»  με κεντρική ομιλήτρια την διατροφολόγο – διαιτολόγο Ευστρατία Κοντορουχά.

Παράλληλα  έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του «ΕΡΜΗ» –  της Μασκότ του αγώνα – των μεταλλίων, των επάθλων και των  T-shirt του αγώνα, καθώς υπενθύμιση της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες δρομείς.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος  του Συλλόγου Τάκης Παπουτσάς, οι δρομείς  με αφετηρία την οδό Πρωτοπαδάκη  θα διασχίσουν την οδό Σταματίου Πρωίου (έως το ΙΚΑ) και ακολούθως μέσω της οδού Νικηφόρου Μανδηλάρά θα κατευθυνθούν στην παραλιακή οδό, την οποία θα διατρέξουν έως και το ξενοδοχείο «Νησάκι». Ακολούθως μέσω της οδού η οποία βρίσκεται πίσω από την ΑΔΣΕΝ θα κατευθυνθούν( μέσω της παραλιακής και της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου) προς την πλατεία Μιαούλη.

Η διαδρομή αυτή έχει συνολικό μήκος 2,5 χιλιόμετρα και αθλητές – ανάλογα με την απόσταση που έχουν επιλέξει να τρέχουν  – θα την επαναλάβουν έως και τέσσερις φορές.

Οι παιδικοί αγώνες θα ξεκινήσουν γύρω στις 8:00μμ και με την ολοκλήρωσή τους θα λάβει χώρα στην πλατεία Μιαούλη η απονομή των επάθλων του Αγώνα.

Χαιρετισμό απεύθυναν, πέραν των διοργανωτών, ο παραολυμπιονίκης Μάκης Καλαράς και ο Νίκος Ρούσσος, ενώ ο υπεύθυνος για τις χορηγίες Στράτος Λαγουδάκης – αφού ευχαρίστησε ονομαστικά όλους του χορηγούς – παρουσίασε τα μετάλλια και τα έπαθλα των αγώνων στους παρισταμένους.

Η έναρξη των αγώνων  SyrosRun 2018 έχει οριστεί για σήμερα στις 6:30μμ και να υπενθυμίσουμε στους δημότες ότι με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς Λαυρεντίου (έξωθεν Θεάτρου Απόλλων), Μερκούρη, Ελ. Βενιζέλου, Στ. Πρωίου και Λ. Ανδρέα Παπανδρέου (από το κτίριο του ΙΚΑ μέχρι το κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), καθώς και η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στην οδό Σταματίου Πρωίου.

Δηλώστε όλοι παρουσία στο μεγαλύτερο δρομικό γεγονός των Κυκλάδων.