Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις στο ΛΟΓΟ ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Μάκης Δαδάος σημειώνοντας ότι η ανακοίνωση του ονόματος του για τη συγκεκριμένη θέση τον αιφνιδίασε, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει δημόσια τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο που του εμπιστεύθηκε τη συγκεκριμένη θέση .

«Περίμενα ότι κάπου θα αποδώσω. Ο περιφερειάρχης έκρινε και μού εμπιστεύτηκε τη θέση του  Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων. Πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών του και ότι θα ανταποκριθώ πλήρως στα νέα μου καθήκοντα. Καλό υπηρεσιακό προσωπικό – και στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα  – έχουμε  και πιστεύω ότι μέσα από συζήτηση θα κυλήσουν όλα ήρεμα κι όμορφα. Δεν θα’ χουμε κανένα πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Στο ερώτημα σε ποια ζητήματα θα δώσει προτεραιότητα, με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων,  ο κ. Δαδάος τόνισε ότι είναι σχετικά πρόωρο να προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις, δεδομένου ότι το αντικείμενο είναι πολύπλοκο και περιλαμβάνει ολόκληρη την Περιφέρεια, δεσμευόμενος  ωστόσο να απαντήσει εν ευθέτω χρόνω.