Σε σκληρό ύφος η απάντηση της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες για τη Σύρο» στους ισχυρισμούς της παράταξης «Η Σύρος που αξίζουμε»  για την κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων που παρέλαβε, συνιστώντας στον κ. Μαραγκό να επιδείξει ψυχραιμία, αφήνοντας στην άκρη την «γνωστή πλευρά του υβριστή και του αλαζόνα», δεδομένου  ότι πλέον διαψεύδεται καθημερινά από την ίδια την πραγματικότητα: «Η αλήθεια είναι μία: για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των σχολικών κτιρίων πρέπει πλέον να συμβουλευόμαστε το δελτίο καιρού» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Το πλήρες κείμενο του Δ.Τ. έχει ως ακολούθως:

Ο κ. Μαραγκός μέσα από το τελευταίο δελτίο τύπου, μας θυμίζει πως συμπεριφέρθηκε στους Συριανούς τα τελευταία 5 χρόνια. Δείχνει για άλλη μια φορά την γνωστή πλευρά του υβριστή και του αλαζόνα.

Αλήθεια, ξέρει ή ξέχασε, πότε έγινε η τελευταία συντήρηση του αθλητικού κέντρου ;

Ξέρει ή ξέχασε, ποιος άφησε γυμνά τα σίδερα του αθλητικού κέντρου εκτεθειμένα στην βροχή και στην αλμύρα ;

Ξέρει ή ξέχασε, ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις πρέπει να διαθέτουν άδεια λειτουργίας και καταλληλότητας ;

Αυτό που σίγουρα ξέχασε, είναι ότι μέχρι πριν λίγο καιρό παρακαλούσε στελέχη που τώρα υβρίζει για να συμμετάσχουν στον συνδυασμό του.

Η αλήθεια είναι μία: για την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων και των σχολικών κτιρίων πρέπει πλέον να συμβουλευόμαστε το δελτίο καιρού.

Συνιστούμε στον κ. Μαραγκό για μία ακόμη φορά ψυχραιμία. Όσα δεν έκανε σε όλη του την θητεία δεν μπορούν να γίνουν τον τελευταίο μήνα. Αντίθετα, όλα τα κενά, όλες οι αστοχίες, όλα τα λάθη της απερχόμενης δημοτικής θα αναδειχθούν όπως ακριβώς ζητούν οι πολίτες.

#ΗΕΠΟΜΕΝΗΜΕΡΑ