Αγαπητοί  συνδημότες και συνδημότισσες,

Έχοντας ολοκληρώσει  περισσότερα από σαράντα χρόνια  προσφοράς στο χώρο της δημόσιας υγείας  (εκ των οποίων τα  τελευταία 15 ως Συντονιστής Διευθυντής στο Νοσοκομείο «Μεταξά») και μετά την υποχρεωτική, λόγω συνταξιοδότησης,  αφυπηρέτηση μου  θέλω  να σας ευχαριστήσω  όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε, με  τιμήσατε και με περιβάλατε με την αγάπη σας.

Στο διάστημα αυτό  μου δώσατε την ευκαιρία να βιώνω  καθημερινά το αξίωμα ότι η  άσκηση  της ιατρικής  είναι η συνάντηση της εμπιστοσύνης με την συνείδηση!

Αισθανόμενος ότι μπορώ  ακόμη να προσφέρω  τις  ιατρικές μου υπηρεσίες   αλλά και  υπακούοντας σε μία ηθική δέσμευση  που με συνδέει με πολλούς ασθενείς,  θα συνεχίσω να υπηρετώ  τον  άρρωστο συνάνθρωπό μας  με την ίδια αγάπη και φροντίδα.

Για το  λόγο αυτό έχω μεταφέρει το  κύριο μέρος της κλινικής, εγχειρητικής  και ακαδημαϊκής  μου δραστηριότητος  στο  «ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΝ»  που  αποτελεί  μία ευέλικτη  νοσοκομειακή  μονάδα την οποίαν  διαχειρίζεται  κυρίως η  Ιατρική  Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σας  ευχαριστώ  πολύ!

Με ιδιαίτερη τιμή,

Ιάκωβος Νομικός

Χειρουργός

Γενική Χειρουργική,  Χειρουργική Ογκολογία

Τηλ. 6944 450 750