Ευρηματικό και σκερτσόζικο σενάριο, απολαυστικές ερμηνείες και καλή live μουσική είναι τα κυρίαρχα  στοιχεία που δομούν την παράσταση Bar theater «ΔΕΙΞΕ μου ΤΟ ΦΥΛΟ σου» των «Γιατί Έτσι» η οποία ανέβηκε  με μεγάλη επιτυχία, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας,  στο κατάμεστο  από κόσμο καφέ – μπαρ «like home».

Τα κείμενα ανήκουν στον Βαλάντη Αποστόλου και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχα έργα που ανεβαίνουν σε όλη την Επικράτεια, ωστόσο δεν ενδείκνυται για παρακολούθηση σε ηλικίες κάτω των 15 ετών.   Μαζί με τον Βαλάντη Φωτεινιά αποτέλεσαν ένα ακτύπητο  μουσικό δίδυμο αποδίδοντας με σκωπτικό ύφος πασίγνωστα τραγούδια, ενώ ενίοτε συμμετείχαν και στην θεατρική πλοκή.

Το ζεύγος, Σοφία Νομικού –  Γιάννης Ρούσσος, σε διττούς ρόλους  με κοινό ωστόσο παρανομαστή τις ανθρώπινες σχέσεις, ήταν απλά απολαυστικό, και μέσου του διαδραστκού σεναρίου προξενούσαν  διαρκώς το παρατεταμένο γέλιο των παρισταμένων.  Επί σκηνής υποδύονται ένα ζευγάρι, τον Αλέκο και τη Μαρίνα το οποίο το απασχολούν διάφορα θέματα  όπως τα α Social media, το Facebook, η Οικονομία, το Sex, η Zήλια,ο Γάμος και το  Παιδί, τα οποία επηρεάζουν τη σχέση τους και ενίοτε την οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές.

Τα ευτράπελα διαδέχονται το ένα το άλλο με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει κανείς με βεβαιότητα ποιος τελικά είναι το αδύναμο «φύλο» σήμερα.  Ο άνδρας  ή η γυναίκα;

Μια παράσταση που αξίζει να παρακολουθήσετε όταν και όπου ξανανέβει.